Yerleşme kanaması mı regl mi ?

meriii9653

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
16
5
6
29
Kızlar hepinize merhaba,son adet tarihim 2 ocaktı bebek istediğimiz için Ocak ayı içinde birçok kez korunmasız ilişkimiz oldu.31 ocakta beta hcg 2 geldi doktor rahim duvarın kalınlasmıs 11 mm ya adet olacaksın yada yerleşiyor olabilir dedi.bugün kahverengi pembe renkte kan geliyor peçeteye sildikçe.Yerleşme olabilir mi yoksa adet mi oldum beni biraz bilgilendirir misiniz teşekkür ederim şimdiden

Benim regl olmam gereken ilk günü aşırı baş ağrım olmuştu, Bi de kahve rengi kanama gibi olmuştu, ama çok çok az oldu, sabah koyduğum ped akşama kadar bile dolmadı, ertesi gün regl devam etmedi gebelik testi yaptım ve silik renkte 2.çizgiyi görmüştüm, gördüğüm kanama yerleşme kanamasıymış. Eger kanaman yarın devam etmezse Bi test yap.

Merhaba,
Benimde reglim 7. Gun gecikmede, bende 31 aralikta yani besinci gun gecikmede doktora gittim ve hcg 2 cikti rahim kalinlasmis dedi. Bugun oglen cok az pembe leke geldi ve sonra cok cok az kahverengi leke oldu ve suan hic bir sey yok. Sonucunuzu buradan paylasir misiniz merak ettim. Neredeyse ayni durumdayiz.

Sizin sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…