• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması mı regl mi

djskdnemkx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
40
4
1
26
Merhabalar 16 Aralık günü kan testi verdim sonuç
<2.0 çıktı. 17 Aralık akşamı da damla damla bir kanamam başladı normalde reglim de öyle başlar ama çok çok az.Öyle az az bugüne (18 Aralık) kadar devam etti,hâlâ da ediyor,kanama var ama öyle normal regl gibi değil az ve kıpkırmızı değil açık,canlı bir kırmızı.Sanki adetim tam sökülememiş gibi. Bu yerleşme kanaması olamaz değil mi?

Yerleşme kanaması açık pembemsi yada kahverengimsi olur diye düşünüyorum genelde regl kanaması parlak kırmızı olur bir de regl ile yerleşme kanaması arasındaki fark yerleşme kanaması lekelenme tarzında olur 2 yada 3 gün sürer senin bence adetin tam sökülmemiş gibi bir de sonucun 2 çıkmış zaten gebelik dışı

Bende aynı şekilde aynı durumdan müzdaribim sadece adetim başlamadı
Sat 16 ekim 27 ve 30 ekim cinsel birliktelik
12 kasım adet ilk 2 gün yogun sonrasında kahverengimsi oksitlenmiş kan
27 kasım betahcg <2,00
15 aralık betahcg <2,00
Ve adet olamadım hâla

27 kasım betahcg <2,00
15 aralık betahcg <2,00
Ve adet olamadım hâlâ

27 kasım betahcg <2,00
15 aralık betahcg <2,00
Ve adet olamadım hâla
Doğru mu anladım en son 16 Ekim’de adet gördünüz?Eğer öyleyse 15 Aralıktaki kan testiniz kesin negatiftir yani.Bence bir doktora gitseniz daha iyi olabilir

12 Kasımda adet oldum ama ilk 2 gün yoğun geçti sonraki günler oksitlenmiş kahverengimsi kan olarak geldi 16 kasımda bitti
Ben 27 ve 30 ekim sonrası ilişkiye girmedim

Ve geç döllenme vs şeyler dönüyor burada benim olsaydı 15 Aralıktaki testimde hormonum yükselirdi diye düşünüyorum çünkü kan testi en ufak şeyi bile saptayabiliyor diye biliyorum

10 Aralık beklenen adetim gecikti olamadım sadece ve kan testini de beklenen adetin 5 günü verdim 15 aralık’ta

10 Aralık beklenen adetim gecikti olamadım sadece ve kan testini de beklenen adetin 5 günü verdim 15 aralık’ta
tamam şimdi anladım.Açıkçası ben de kan testlerinin hassas olduğunu ve gerçekten olsa gösterebileceğini biliyorum.Ama tabii yine de doktora gitmeniz içinizi daha rahat ettirebilir

Back
X