Yerlesme kanamasi mi yaniliyormuyum?

Seven34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.565
824
73
Merhaba kizlar birsey soracagim lutfen goren kisiler bilgi verirse memnun olurum. Ben enson eylulun 3 unde oldum regl.flo takvimime gore iki gundur olcam ama olmadim genelde tutar bu takvim herneyse sali gunu sabah kirmizi degil biraz daha acik bi leke geldi ilk once adet oldum sandm ama daha gelmedi sali gununden beri hamilemiyim acaba boyle yasayan oldumu buarada adetim hepp duzenlidir

İhtimal olabilir tabii neden olmasın

Merhaba kizlar birsey soracagim lutfen goren kisiler bilgi verirse memnun olurum. Ben enson eylulun 3 unde oldum regl.flo takvimime gore iki gundur olcam ama olmadim genelde tutar bu takvim herneyse sali gunu sabah kirmizi degil biraz daha acik bi leke geldi ilk once adet oldum sandm ama daha gelmedi sali gununden beri hamilemiyim acaba boyle yasayan oldumu buarada adetim hepp duzenlidir
Test yapın her şey gönlünüzce olsun ben de eylül 3 tü bekliyorum sonucu haber eder misiniz

İnşallah öyledir herşey gönlünce olsun yerleşme kanamasidir inşallah bende yarın test yapicam bakalım nasıl sonuçlar gelecek inşallah senden hayırlı haberler gelir canım

İnşallah öyledir herşey gönlünce olsun yerleşme kanamasidir inşallah bende yarın test yapicam bakalım nasıl sonuçlar gelecek inşallah senden hayırlı haberler gelir canım
Oyle gibi duruyor valla ama bakalm amin hayirlisi olsun insallah :)

Test yaptim fakat negatif cikti hic boyle bisey yasamamistim.sali gunu leke geldi daha hasta olmadim hayirlisi olsun
Hava değişimi stres vs vs her şey etkilemiş olabilir o zaman kafaya takmayın olursunuz inşallah:)

Test yapabilirsiniz

Herkese iyi akşamlar Eylül ün 4 ünde adet oldum 10 unda bitti regl takvimimd göre 11 ile 20 si arası döngü dönemi 17 sinde erkek arkadaşımla korumalı (prezervatif) kullandı bende ne olur ne olmaz diye 4 5 gün boyunca günde bir kere maydanoz suyu tükettim normalde adet günüm 4 Ekim olması gerekirken 30 eylülde oldum 3 gün güzel bir şekılde geldi 1 gün akşam üzerine kadar gelmedi ve şuan çok kanama var ve aşırı pıhtı düşüyor bunlar sizce maydanoz suyundan kaynaklı mı yoksa düşük falan mı yapıyorum bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim

Cumartesi adet oldum maalesef.beni dusunduren sali leke gelip cumartesine kadar bise yok cumartesi adet oldum degisik hayirlisi kismet degilmis.sizin gectimi gununuz
Dündü normalde hala yok ağrım var ama bekliyorum

Back
X