Herkese merhaba kızlarÖncelikle yükleyeceğim foto için kusura bakmayın yaşadığım lekenmeyi atıyorum tiksinen bakmasın.İlk defa başıma böyle bir şey geldiği için sorma gereği duyuyorum.Normalde 22 Eylül de regl olmam gerekiyordu ama olmadım.Dün hafif açık kahve lekelenmem başladı peçeteye sildikçe gelen ki hiç reglim bu şekilde başlamadı şimdiye kadar.Bugün de aynı şekilde peçeteye sildikçe geldi ve yürüyüp merdiven çıktıkçada pede bulaştı.Normalde çok açık kahverengi şeklinde ama pedde bekledikçe koyulaştı.Dün freely gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.Akıntım hâla devam ediyor.Bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım ,gebelik testini erken mi yaptım kan mı vermeliyim ne yapmalıyım
Yerleşme kanaması açık pembe renklerde oluyor genellikle. reglin geciktiğine göre betahcg için kan verebilirsin. En doğrusunu kan sonucunda öğrenirsin.Benim folikul kistim varken kahverengi akıntı olmuştu sonra reglim sökülmüştü, umarım senin durumun gebeliktendir.
Yerleşme kanaması açık pembe renklerde oluyor genellikle. reglin geciktiğine göre betahcg için kan verebilirsin. En doğrusunu kan sonucunda öğrenirsin.Benim folikul kistim varken kahverengi akıntı olmuştu sonra reglim sökülmüştü, umarım senin durumun gebeliktendir.
Teşekkürler cevap için, umarım bir sıkıntım yoktur cuma kontrole gideceğim.Benim akıntımda açık kahve açık pembe gibi , foto yüklemiştim ama kaldırdım yasak olabilir diye