Yerleşme Kanaması mı yoksa Regl mi🙄

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beti3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beti3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar merhaba. Konuya direk giriyorum ama.. Dpo 9 da hastanedeydim ve eşimin ısrarı ile gelmişken bi kan ver dedi. Aceleci davranıp kan verdim ve negatifti. Dpo 10 da gece afedersiniz peçeteye kırmızılık geldi avuç içi yarısı kadar ve pıhtısız Dpo 11 de ve 12 de kahverengilik geldi peçeteye ama çok az. Dpo9 döngümün 24. Günüydü. Genelde erken regl olmam ve reglim kahverengi akıntı ile başlar sonra normal düzenine girer. Sizce bu yerleşme kanaması mı ? Göğüslerinde çok sızı var ve kasıklarımda sızlama ve ağrılar oluyor. Yardımcı olur musunuz lütfen

Kimse yok muuuu 🙄

Olsaydı kanda çıkardı ama bilemedim. Geç döllenmedir belki. test alıp evde de deneyin regle dönmezse.

lekelenme 1 gün sonra gelince acaba yerleşme mi diye tereddüt ettim. 9. Günde kanda çıkmayabilirmiş kafam çok karıştı o yüzden

Kızlar merhaba. Konuya direk giriyorum ama.. Dpo 9 da hastanedeydim ve eşimin ısrarı ile gelmişken bi kan ver dedi. Aceleci davranıp kan verdim ve negatifti. Dpo 10 da gece afedersiniz peçeteye kırmızılık geldi avuç içi yarısı kadar ve pıhtısız Dpo 11 de ve 12 de kahverengilik geldi peçeteye ama çok az. Dpo9 döngümün 24. Günüydü. Genelde erken regl olmam ve reglim kahverengi akıntı ile başlar sonra normal düzenine girer. Sizce bu yerleşme kanaması mı ? Göğüslerinde çok sızı var ve kasıklarımda sızlama ve ağrılar oluyor. Yardımcı olur musunuz lütfen
Bazen yerleşme 10.günde tamamlanıyor. Dolayısıyla dpo 9 da çıkmaması çok olası ve normal. Eğer kanama devam etmezse yerleşmeyi takiben yerleşme kanaması olması da çok olası gözüktü bana. Dpo 12, 13 gibi bence testlerde görünmeye başlar varsa. Ben varmış gibi hissettim inşaAllah vardır 😊

İnşallah çok teşekkür ederim. 🤗 Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. 11. Günde çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim. O yüzden çok tedirgin oluyorum. Şu an lekelenme gelmiyor kesildi regl günüme de 3-4 gün var. Perşembe günü tekrar test yapmayı düşünüyorum🤗

İnşallah çok teşekkür ederim. 🤗 Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. 11. Günde çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim. O yüzden çok tedirgin oluyorum. Şu an lekelenme gelmiyor kesildi regl günüme de 3-4 gün var. Perşembe günü tekrar test yapmayı düşünüyorum🤗
O zaman inşaAllah yerleşmeydi 😍 haberini eder misin perşembe günü? Herşey gönlünce olsun ❤️

Ayyy inşallah çok Teşekkğr ederim haber ederim tabiii😍❤️

Back
X