Yerleşme kanaması mı yoksa regli mi sizce

Hadi hayırlısı inşallah düzenli artar sağlıklı bir gebelik olur
Ay amin inslalah ama yani korktuğum şey normalde çok az lekelenmemen olur ldu ama dün gebeliği öğrendikten sonra baktım lekelenme çoğaldı adet kanı gibi oldu ama kahverengi bir leke analmadim acaba düşük mü oluyor yoksa dış gebelik falan mi

Ay amin inslalah ama yani korktuğum şey normalde çok az lekelenmemen olur ldu ama dün gebeliği öğrendikten sonra baktım lekelenme çoğaldı adet kanı gibi oldu ama kahverengi bir leke analmadim acaba düşük mü oluyor yoksa dış gebelik falan mi
23 betayla düşük olmaz, dış gebelik ise çok ağrılı bir süreç, eğer adet olursanız büyük ihtimal kimyasal gebeliktir yani oluşan embriyo sağlıksız ve adetle atılıyor demektir ama kötüye yormayın sabırla dua edin

Kızlar merhaba. Benimde adet günüm yarın. Bugün kahverengi lekelenme gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi. Yoksa adetin bekirtimsimi. Dün kan testi verdim. Negatif çıktı

Kızlar merhaba öncekiler sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize ☺️ ben yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat öncesinde pcosum diye soğan kürü kullandım yumurta çatlamasından 14 gün sonrasını bat diye hesapladım 4 gün kala bir damla kahverengi leke geldi ama bildiğiniz adet ağrısı çektim peçeteye de pembemsi leke geldi ama kan yoktu ped taktım sabah hiçbir şey yoktu öğlen bir daha bel ağrım kaşık ağrım tuttu yine adet oldum sandım fakat birazcık kahverengi leke gelmiş ama böyle sarımsı bir kahve😕 mideme kramplar giriyor göğüslerim ağrıyor. Laboquick normal kaset testinden yaptım belki silik de olsa görürüm diye ama hiçbir şey çıkmadı. Sizin fikriniz nedir soğan kürü mü temizliyor yoksa yerleşme mi ?

Kizlar tam emin olmamakla birlikte 7 mayista düsüm yaptim. Yani ondan öncede kanamam oluyo ama düsük bence o gün oldu. Normalde 24 gün sürer benim döngüm 7 mayis olarak hesaplarsam adetime 3 gün var ama dün regl agrisiyla birlikte sadece peceteye az bi lekelenmem oldu bu gün durdu ama bacaklarim karnim belim regl olucakmisim gibi agriyo acaba bu regl mi yerlesme kanamasi anlam veremedim tecrubesi yada bilgisi olan var mi ?

Merhaba yerleşme kanaması olabilir. Ben adet günümde aynı şekilde kan geldi ve kesildi sonra kasık ağrım devam etti adet oldum sandım ancak hamileymişim☺️ kan testi yaptırın bence
Merhaba tam 7. Haftam olacak yarın adet de oldum ama test yaptırdım yine bugün 0.100 çıktı bundan öncekilerde 1.20 idi. Fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor. Doktor rahmimde sorun yok dedi ama bu lekelenmeler neden oluyor. 3 kez test yaptırdım negatif adet de oldum kahverengi lekelenmelerin nedeni nedir? Bilen varsa yazsın lütfen

Back
X