Yerleşme kanaması mı yoksa stres mi?

Chyjinx

Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
879
Puanlar
53
Merhaba. Bat 10 ağustos. 26 ve 29 temmuz tarihlerinde korunmasız ilişki oldu. İkinci çocuğu düşünüyoruz ama çok da kasmayalım akışına bırakalım dedik. Ama tahmin ettiğiniz üzere asla akışına bırakamıyorum. Sürekli kafamda dolanıyor. Çok stres yaptım galiba dünden beri ara ara olan ve artmayan, silince gelen çok açık pembe ve çok az lekelenmelerim oluyor. Bir geliyor bir hiçbir şey yok. Neredeyse 10 gündür de aşırı kasık ağrılarım var regl olmuşum gibi. Stres mi yaptım yoksa yerleşme kanaması mı yaşıyorum anlamadım. Benzer şeyler yaşayanlarınız var mı? Testlerim hep negatif çıkıyor.

Benim de bat 10 ağustos ama hiç belirtim yok. 24-27 tarihlerini değerlendirdik bizde
Ya sanki bu ay erken oldu gibi yumurtlama, reglden birkaç gün sonra şeffaf akıntı oldu 1-2 gün, aklıma da geldi ama maalesef değerlendirmemiştik. Kaçırdık diye de düşünüyorum ama normalde regl olacağımda 1-2 gün önceden lekelenirdim ve akabinde regl olurdum. Ama bu bir geliyor bir gelmiyor ve 4-5 gün önce oldu reglden. Bekliyorum ama stresten oldu galiba

Ben uygulamadan bakıyorum 27 si gösterdi yumurtlamayı ama kesin değilm tabi. Döngüm 25 günde bir. Test yaptım bugün negatif. Elinizde test varsa yapın merakınız gider, böyle beklemek de strese sokuyor

Ben uygulamadan bakıyorum 27 si gösterdi yumurtlamayı ama kesin değilm tabi. Döngüm 25 günde bir. Test yaptım bugün negatif. Elinizde test varsa yapın merakınız gider, böyle beklemek de strese sokuyor
Ya kaç kere yaptım ama çok erken yaptım hep negatif çıktı. Son bir kaset testim kaldı o da gecikirse yaparım artık dedim. İlk hamileliğim de geçince çıkmıştı

İnşAllah hamilesinizdir

gebelik var mı

`