Yerleşme kanaması mı?

erdilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
59
23
88
Kızlar merhaba adetime bir hafta var ve dünden beri kahverengi akıntım var. Belim ve karnım da çok ağrıyor. Eğer gebelik varsa evde yapılan idrar testlerinde ne zaman belli olur. Bu şekilde olup adetten önce idrar ile bebeği anlayan var mı?

Kızlar merhaba adetime bir hafta var ve dünden beri kahverengi akıntım var. Belim ve karnım da çok ağrıyor. Eğer gebelik varsa evde yapılan idrar testlerinde ne zaman belli olur. Bu şekilde olup adetten önce idrar ile bebeği anlayan var mı?
Eğer bu yerleşmeyse idrarda da silikte olsa pozitifi görürsünüz muhtemelen. Ben reglimden 4 gün önce bu belirtilerle görmüştüm pozitifi. Hakkınızda hayırlısı

Teşekkürler peki kaç gün sürmüştü akıntınız?
Benim 10 haftalık olana kadar devam etti. İlk 2 gün nerdeyse kırmızımsı akıntı bile geldi düşük yaptığımı sanmıştım. Ama gelen kahverengi akıntı günde 1 ped bile doldurmamıştı bu önemli. Fazlası adet olduğunuz yada düşük yaptığınız anlamına gelebilir.

Benim 10 haftalık olana kadar devam etti. İlk 2 gün nerdeyse kırmızımsı akıntı bile geldi düşük yaptığımı sanmıştım. Ama gelen kahverengi akıntı günde 1 ped bile doldurmamıştı bu önemli. Fazlası adet olduğunuz yada düşük yaptığınız anlamına gelebilir.
Benim 2 gündür açık kahverengi olarak geliyo. Ped koymaya gerek bile duymuyorum. Daha çok lavaboya gittiğimde 3-5 damla geliyo

Benim 2 gündür açık kahverengi olarak geliyo. Ped koymaya gerek bile duymuyorum. Daha çok lavaboya gittiğimde 3-5 damla geliyo
Yumurtlama döneminde de olabiliyormuş bu tarz akıntı. Eğer yumurtlama olmadığına eminseniz bir idrar testi yapın derim

Yumurlama akıntım 10 gün önce olmuştu. Şimdi idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.
O zaman ya imkanınız varsa kan testi yaptırıp kesinleştirin yada en az 4 gün daha bekleyip idrar testini tekrarlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba size bi sorum olacak adetime 5 gün var şu an ama 4 gün önce lavaboda peceteye bi kac damla çok açık kırmızı kan geldi sonra kesildi dün ve bugun de ayni sey oldu bi ara günlük pedime kahverengi leke geldi degistirdim simdi yine cok açık kırmızı yani pembeye yakın lekelenmeler var ama pede cok az geliyor genelde peçeteye geliyor sizce bu ne olabilir erken adet olamam sanırım çünkü hayatim boyunca hiç erken olmadim aksine bazen gecikir

Back
X