Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Basakkk92

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
127
96
13
33
kızlar merhaba. Benim bat dündü. Bu sabah uyandığımda çok açık renkli kahverengi bi leke gelmiş. Devamı da gelmedi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dicem ama benim bildiğim yerleşme kanaması döllenmeden on gün sonra falan geliyor? Benim bu gün tahmini döllenmenin 15.günü. Yardımcı olur musunuz ?

kızlar merhaba. Benim bat dündü. Bu sabah uyandığımda çok açık renkli kahverengi bi leke gelmiş. Devamı da gelmedi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dicem ama benim bildiğim yerleşme kanaması döllenmeden on gün sonra falan geliyor? Benim bu gün tahmini döllenmenin 15.günü. Yardımcı olur musunuz ?
Yerleşmem kanaması o kadar geç olmaz diye biliyorum canım. Yumurtlama gününü test yaparak mı buldun akıntıyla mı anladın yoksa ?

Mevsimsel gecislerde adet hemen baslamayip kahve akinti olabiliyormuş arkasi gelmeyip bir gun sonra kirmizi olabiliyor.

Yerleşme kanaması adet zamanına denk gelir canım o yüzden kadınlar adet görüyorum zannederler doktorların yorumu hep bu yöndedir zatin yerleşme kanaması ya pembemsi yada kahve rengi şeklinde ve az miktarda olurmuş devamı gelmediyse yerleşme kanaması ola bilir evet hakkında hayırlısı olsun inş

Back
X