kızlar merhaba. Benim bat dündü. Bu sabah uyandığımda çok açık renkli kahverengi bi leke gelmiş. Devamı da gelmedi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dicem ama benim bildiğim yerleşme kanaması döllenmeden on gün sonra falan geliyor? Benim bu gün tahmini döllenmenin 15.günü. Yardımcı olur musunuz ?
kızlar merhaba. Benim bat dündü. Bu sabah uyandığımda çok açık renkli kahverengi bi leke gelmiş. Devamı da gelmedi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dicem ama benim bildiğim yerleşme kanaması döllenmeden on gün sonra falan geliyor? Benim bu gün tahmini döllenmenin 15.günü. Yardımcı olur musunuz ?
O zaman büyük ihtimalle değildir. Biraz daha bekle bakalım kanama daha gelmezse olabilir belki de. Hiç bu kadar geç duymadım ama. Genelde adet gününde değil öncesinde gelir kanama.
Yerleşme kanaması adet zamanına denk gelir canım o yüzden kadınlar adet görüyorum zannederler doktorların yorumu hep bu yöndedir zatin yerleşme kanaması ya pembemsi yada kahve rengi şeklinde ve az miktarda olurmuş devamı gelmediyse yerleşme kanaması ola bilir evet hakkında hayırlısı olsun inş