YERLESME KANAMASI MI?

trshntv

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
7
8
6
28
Kızlar selam buraya yeni kayıt oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Günlerden salı, cumartesi günü açık pembe bir kanama geldi. Reglime daha 10gun var. En son 4 şubatta regl oldum... Aynı zamanda Polikistikover hastasiyim ama doktorum cok yoğun kistler olmadığını belirtti. Şimdi geriye dönersem bu cumartesi gelen akıntı şeklinde ki pembelik nedir? Yerleşme kanaması diye okudum internette ama yine de insan bilemiyor ve tedirgin oluyor. Doktora negatif sonucu görmekten korktuğum için henüz gidemedim. Hiç böyle bi durum yaşayan var mı?

Kızlar selam buraya yeni kayıt oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Günlerden salı, cumartesi günü açık pembe bir kanama geldi. Reglime daha 10gun var. En son 4 şubatta regl oldum... Aynı zamanda Polikistikover hastasiyim ama doktorum cok yoğun kistler olmadığını belirtti. Şimdi geriye dönersem bu cumartesi gelen akıntı şeklinde ki pembelik nedir? Yerleşme kanaması diye okudum internette ama yine de insan bilemiyor ve tedirgin oluyor. Doktora negatif sonucu görmekten korktuğum için henüz gidemedim. Hiç böyle bi durum yaşayan var mı?
kac gunde adet oluyordun kı? pko da yumurtlama zamanı degıskendır cogunlukla adet duzensızlıgı yapar. sureklı aynı gunde mı oldun? yumurtlama gunun sabıt belırlı bı gunmuydu de 10 gun vardı adete dıyosun :) 4 subatta adet olan bırı 22 subatta yumurtlamıs ve 29 subatta yerlesme kanaması gormus olabılr. yerlesme kanamasıysa o yasadıgın ustune 3 gun daha gectı. 2 3 gun sonra evde ıdrar testınde anlayabılırsın hatta yarın kanda da cıkar cok beklemem dersen . bende pko var ama sen gıbı emın bı sekılde su gun adet olcam hıc demedm . sadece ovulasyon testı yaptgımdan 14 gun sonra adet olcam dıyorum o yuzden umut var bence sende . korkmadan sonucu ogrenmenı tavsıye ederım . rabbım hakkında hayırlısını versın ^^.

Teşekkür ederim cevap için öncelikle benim de net degil elbette her ay ayni gun gelmiyor sdece telefondaki uygulmya gore söyledim bunu.😚

Adetim bttikten 10gün sonra kahverengi leke şeklinde yerleşme kanaması olmuştu, sonrasında test yaptım 2.çizgiyi belli belirsiz gördüm😍 sonrasında 1 gün snra erkengebelik testleri oluyor onlardan yaptım çok belirgin 2.çizgi göründü😍 adetime 4-5gün falan varken kan testi yaptım hamileydim😬darısı başınıza inşallah hayırlısıyla olur, ben de şuan da 2. Gebeliği istiyorum inşallah hepimize nasip eder Allahım🤲🏻

Test yapayınızın acaba

Back
X