Yerleşme kanaması mi ?

Damlanuuur

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
8
0
6
27
Kızlar bende pko var düzensiz adet oluyorum geçen ay 9nisanda ilacla adet oldum ve dün akşamda adet oldum sandim iç camasirima leke geldi ama bidaha devamı gelmedi yerleşme midir acaba

Kızlar bende pko var düzensiz adet oluyorum geçen ay 9nisanda ilacla adet oldum ve dün akşamda adet oldum sandim iç camasirima leke geldi ama bidaha devamı gelmedi yerleşme midir acaba
Gebelik testi yapmanızda fayda var.Eğer öleyse ona göre önlem almış olursunuz

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz kaşık ve bel ağrım var adet olacak gibi akşam kılcal damar gibi kahverengi bi leke oldu.Şimdi de çok açık pembe sıvı çamaşırıma bulaşmış.adetim 30 nisan bitti 20 Mayıs da olmam gerekiyor adet tekrar bu yerleşme kanaması olabilir mi?pik 3 mayıstı

Geçenlerde yazmıştım buraya lekelenmem var diye.12 mayısta 3 gün adet olduğum gibi yoğun olmadı ama lekenlenme şeklinde az da değil di.27 nisan da oldum tekrar 22 mayısda olmam gerekirken 12 mayısta oldum ve 3 gün sürdü.Adrt kadar çok değildi ama lekelenme kadar da az değildi.pik 3 Mayıs dı Yerleşme kanaması olabilir mi acaba.Normalde adet ağrım olur olmadı,sivilcelerim olur o da olmadı bu ay farklı gibi geldi psikolojik mi bilemedim.Yaşayan var m acaba.Test ne zaman yapmalıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…