Yerleşme kanaması mı?

lale uzunkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
178
112
53
29
Kızlar adetim tam 15 gün geçti. Bugün kahverengi pembemsi karışık lekelenmem oldu. Sizce adet mi oluyorum Yoksa yerleşmem mi? Test mi yapayım yoksa kan mı vereyim?

Kızlar adetim tam 15 gün geçti. Bugün kahverengi pembemsi karışık lekelenmem oldu. Sizce adet mi oluyorum Yoksa yerleşmem mi? Test mi yapayım yoksa kan mı vereyim?
Testte yapsanız kanda verseniz cıkar. Adetiniz baya gecıkmış. Eğer hamile değilseniz doktora gidin bir problem olabilir.

Peki doktor gebelikle ilgili birşey söylemedi mi adetim gecikti dediğinizde, ben olsam hemen test yapardım cok heyecanlı. İnşallah hamilesinizdir
Gittim doktora bir sıkıntım olmadığını söyledi. Yani normalde adetim en fazla 10 gün falan geçiyor sonrası geliyor. Asla şaşmaz. O yüzden sordum

Peki doktor gebelikle ilgili birşey söylemedi mi adetim gecikti dediğinizde, ben olsam hemen test yapardım cok heyecanlı. İnşallah hamilesinizdir
Şimdiki gecikmemde gitmedim. Sürekli gecikip kalamadığım icin gitmiştim. Herseyin normal olduğunu söylemişti. Hatta bebeğin yerleşeceği yer çok güzel dedi. 1 senelik evliyim. Her gecikmede test yapmıştım negatifti o yüzden çok korkuyorum dedim biraz fazla geçsin öyle yapayım. 15 geçip lekelenme olunca acaba mı dedim. Ay bilemedim ayollllll

Valla sizde haklısınız bende 9 aydır deniyorum hep düzenli oluyorum hiç test bile yapmadım çünkü gecikmedi, lekelenme 2-3 gün sürer ama sökülmezse adetiniz yapın bence . Veya direk kan testi verin

Valla sizde haklısınız bende 9 aydır deniyorum hep düzenli oluyorum hiç test bile yapmadım çünkü gecikmedi, lekelenme 2-3 gün sürer ama sökülmezse adetiniz yapın bence . Veya direk kan testi verin
Bencede çok mantıklı. Teşekkür ederim ilgin için. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…