Yerleşme kanaması mı ?

Hazalmislinaemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
132
31
98
27
Merhaba arkadaşlar bilgisi olan bana lütfen cevap verebilirmi en son adet tarihim 27 kasım düzenli adet oluyorum bundan önceki adetim de kimyasal gebelik oldu 27 kasım son adet tarihim adetine 7 gün var 2 gün önce lekeleme tarzında pembemsi kanamam oldu 2 gün oldu şimdi sarı alıntım var bu yerlesme kanamasi mı adetine 9 gün varken oldu şuan 7 gün var test yapsam çıkarmı ?

Simdi test yaparsaniz yine kimyasal olursa bosuna stres olur. Zaten bu kadar erken cikmayabilir. Gecikince test yapmak en sagliklisi. Spermin yumurtaya ulasmasi 24 saat, 3 4 gun suren bir dollenme bolunme sureci var. Bir onkadar suren rahme yolculuk ve tutunma sureci var. Bunlardan sonra yerlesme kanamasi oluyor ve idrarda beta hcg oluyor.

Beklemek çok zor ama mecbur artık bekleyecektim teşekkür ederim .

Benimde adetim 5 gün gecti yasmin kontrol hapı kullanilaniyorum ama olmadım daha bide dişçiye gidiyorum antibiyotik verdi 1.000 mg lik ondan mı olmadım acaba bilmiyorum

Benimde adetim 5 gün gecti yasmin kontrol hapı kullanilaniyorum ama olmadım daha bide dişçiye gidiyorum antibiyotik verdi 1.000 mg lik ondan mı olmadım acaba bilmiyorum
Bende çok merak ediyorum ben de epilepsi var ben düzenli olarak epix 1000 mg kullanıyorum ilaçla alakalı olduğunu sanmam test yapcam çıkmazsa adeti bekleyip yapcam testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…