Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Angelll23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
95
21
38
28
Merhaba arkadaşlar regl günüme 10 gün var eşimle doğurgan dönemimde korunmasız ilişki yaşadık 3 gün önce de buna benzer bir lekelenmem olmuştu birde Aralık ayında prolaktinim 217 civarı çıktı sizce gebelik olabilir mi ?

Son düzenleme:
Öncelikle 3 gün sonra yerleşme kanaması olmaz ayrıca fotoğraf olduğunu keşke belirtseydiniz

Kusacağımmm galiba fotoyu silin lütfen. Benim gibi bilmeden birçok kişi foruma girip midesi bulanabilir. Yerleşme kanaması olması için çok erken tabi olabilir de. Zamanı gelince test yaparsınız

Son düzenleme:
Görseli kaldırın zaten siz yapmazssaniz muhtemelen yönetici veya editörler tarafından kaldırılacaktır..

Yerleşme kanaması için biraz erken olsada olabilir tabi ama genelde adet döneminde gelir

benzer birşey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ? enfeksiyon vs olmasından korkuyorum

merhabaklar benim adetim normalde 08.05 te olacaktı ama 05.05 te lekelenme şeklinde geldi hala daha aynı şekilde devam ediyor. Adetim başlamadı normalde yoğun olurdu benim şimdi 4 günde olan bir pedi doldurmayacak şekilde çok az bende şüphelendim 06.05 te test yaptım ama negatif çıktı. Öyle bekliyorum bakalım ne olacak yani ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…