Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misinizArkadaşlar adet olmama 6 7 gün var ve kanamam oldu regl gibi ağrı çekmedim ve 4 saat oldu peçeteye azıcık geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi (resim için kusura bakmayın)
Arkadaşlar adet olmama 6 7 gün var ve kanamam oldu regl gibi ağrı çekmedim ve 4 saat oldu peçeteye azıcık geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi (resim için kusura bakmayın)
Reg oldunuz mı son durum nedirArkadaşlar adet olmama 6 7 gün var ve kanamam oldu regl gibi ağrı çekmedim ve 4 saat oldu peçeteye azıcık geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi (resim için kusura bakmayın)
Hayır olmadım 4 gün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 haftalık hamileymişimReg oldunuz mı son durum nedir
Benimde sizin gibi 6 gün var regl dün sizinki gibi lekelenme oldu pazar günü adet günüm normalde test yapsam çıkar mı sizce siz ne zaman test yaptınız yani şuan regl beş gün var dün leke geldi ve bugün hiç gelmediHayır olmadım 4 gün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 haftalık hamileymişim![]()
Ben regl günümde yaptım testimiBenimde sizin gibi 6 gün var regl dün sizinki gibi lekelenme oldu pazar günü adet günüm normalde test yapsam çıkar mı sizce siz ne zaman test yaptınız yani şuan regl beş gün var dün leke geldi ve bugün hiç gelmedi
Anladım bende 4 günüm var o zaman yapayım o zamanBen regl günümde yaptım testimi
Vajinal akıntınızda başlamış mıydı benim yerleşme kanamasından sonra iki gün geçti ama akıntım yokBen regl günümde yaptım testimi
Yine akıntı oldu ama çok yoğun gelmedi normaldi.Vajinal akıntınızda başlamış mıydı benim yerleşme kanamasından sonra iki gün geçti ama akıntım yok
İnşallah dua edinYine akıntı oldu ama çok yoğun gelmedi normaldi.
İnşallah sizinkide hamilelikle sonuçlanır![]()
Ay vallahi kusucam ama cidden yeter ya . Bu nasıl bir şey hiç mi utanmak yok ? WhatsApp duruma atamayacağız şeyleri sanal diye buraya atıyorsunuz![]()
Emin olun azınlıkta değil . Zaten böyle birşey normal olsa sitede yasak olmaz .Pardon da siz bebeğinizin, hamileliğinizin bilgisini paylaşıyorsunuz. Hangi gün eşinizle beraber olduğunuzu da bu platformda paylaşıyorsanız bunu söylemeye hakkınız yok! İnsanlar burada bir konu üzerinden kendi deneyimlerini paylaşıyor ve yardım istiyor. Ayrıca Whatsapp kıyaslaması baya saçma olmuş.Neyse ki sizin gibi düşünenler azınlıkta!