- 30 Aralık 2021
- 149
- 31
- 48
- 26
- Konu Sahibi Sevval4141
-
Kan testi yaptırın yerleşme kanaması olmuş olabilir.Merhaba kizlar bu ayın yani Mayısin 9 unda hafif lekelenmem oldu kahverengi peceteye silince geldi bı daha gelmedi 13 ünde test yaptım negatif çıktı bugün ayın 16 si 14 ünde adet olmam lazimken 2 gün geciktim sizce yerleşme kanaması mı durumu yaşayanlar bilgi verebilirmi
Kan testi yaptırın yerleşme kanaması olmuş olabilir.
İdrarda çıkmadı amaKan testi yaptırın yerleşme kanaması olmuş olabilir.
O zaman bir kaç gün daha bekleyin aklınızda hiç kalmasın kan testi verin en iyi ve doğru sonucu bu şekilde öğrenmiş olursunuz.İdrarda çıkmadı ama
Evet haklisinizO zaman bir kaç gün daha bekleyin aklınızda hiç kalmasın kan testi verin en iyi ve doğru sonucu bu şekilde öğrenmiş olursunuz.
Ben dün lan verdin 10.1 çıktı HCG bu sabah çok koyu kahverengi akıntım var sizce yerleşmemi adetim 2 gün geçiktiKan testi yaptırın yerleşme kanaması olmuş olabilir.
Size birşey demediler mi hamilelik olabilir benceBen dün lan verdin 10.1 çıktı HCG bu sabah çok koyu kahverengi akıntım var sizce yerleşmemi adetim 2 gün geçikti
Bence doktorunuza mutlaka danışın belki ilaç başlayabilir yarın tekrardan kan verin artışa bakılması lazımBen dün lan verdin 10.1 çıktı HCG bu sabah çok koyu kahverengi akıntım var sizce yerleşmemi adetim 2 gün geçikti
Kan verdim pardonBen dün lan verdin 10.1 çıktı HCG bu sabah çok koyu kahverengi akıntım var sizce yerleşmemi adetim 2 gün geçikti
Geldim doktora kan verdim bekliyorum şuanBence doktorunuza mutlaka danışın belki ilaç başlayabilir yarın tekrardan kan verin artışa bakılması lazım
Hadii inşAllah güzel sonuçların vardır canımKan verdim pardon
Geldim doktora kan verdim bekliyorum şuan
Kimyasal oldu ne yazık ki değerim düştü ve hasta oldumHadii inşAllah güzel sonuçların vardır canım
Kimyasal oldu ne yazık ki değerim düştü ve hasta oldum
Amin canım herşeyin hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim tekrardan sağlıklısını nasip etsiin canımm
Aminn kuzummAmin canım herşeyin hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hamile misinizMerhaba kizlar bu ayın yani Mayısin 9 unda hafif lekelenmem oldu kahverengi peceteye silince geldi bı daha gelmedi 13 ünde test yaptım negatif çıktı bugün ayın 16 si 14 ünde adet olmam lazimken 2 gün geciktim sizce yerleşme kanaması mı durumu yaşayanlar bilgi verebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?