- 22 Mayıs 2022
- 6
- -16
- 1
- 29
- Konu Sahibi merveeyldr0127
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akil tutulmasi bence.
Ben peçete böyleyse onu iyice dürüp saklıyorum ki kocam görmesin. Çöpe öylece rastgele atamıyorum. Siteye şak diye koyuyorlar.Çok merak ediyorum pis peçetelerinizi eşinize dostunuza da böyle şakkk diye atıyor musunuz? Anonim olunca bir rahatlık geliyor herhalde. Akıl fikir diliyorum size.
Benım basıma gelmişti , abartı sanardımHele alttaki 12500 konuda o gerçekten bana biri anlatabilir mi bu yerleşme kanaması ne sadece bu kk dakilerin başınamı geliyor![]()
Milleti yargılamadan önce dön bi kendine bak bilsek sormayız demi demek ki soracak kimse bulmadık hastaneden bakamayız dediler de sorduk insanları yargılamayın başınıza aynısı gelirse görürsünüzHayır bide nasıl anlicaz yerleşme kanamasınışunuda hiç anlamiyorum arkadaş ne yerleşme kanamasıymış herkese yerlesiyor kk da duydum bunuda bi yerleşme kanaması furyası gidiyor git test yap be
Sende cevap verme o zaman seni zorlandık yaYa burdan kanlı peçeteyle gerçekten cevap veriliceğini mi düşünuyorsunuz
Kendime niye dönüp bakıcam kanli pecetemi atıyorum ayrıca çocuk istemiyorum yapmadım o yüzden hayatta tek görevim o değil benimMilleti yargılamadan önce dön bi kendine bak bilsek sormayız demi demek ki soracak kimse bulmadık hastaneden bakamayız dediler de sorduk insanları yargılamayın başınıza aynısı gelirse görürsünüz