Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTabiki çok çekinerek attım
Aminn inşallah bize güzel haberini vermeyi unutmaTeşekkür ederim yorum için, inşAllah tutar ve rabbim gönlüne göre verir
İnşallah güzel haberi alırım ve yazarım mutlakaAminn inşallah bize güzel haberini vermeyi unutma![]()
Adet olsa devamı gelirdi, devamı gelmedi sağlık ocağına geldim şimdi kan alındı bakalım bugün çıkıcak sonuçBenim de şu an dokuz günüm var reglime ve seninki gibi bir kanamam oldu tıpkı adet oluyormusum gibi de karın ve bel ağrım var yerleşme de olabilir adet de diye ikilemdeyim şu anadet olsa bu kadar erken gelmesi normal mi ki
Kan verdim negatif ama ben hissediyorum var sanki bir şeyler yeni oluşuyor sanırımBenim dün lekelenme tarzında oldu kahverengi gece de bir miktar gelmiş sabah farkettim sonuçlardan bizi de haberdar edersin canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Evet var canım sol kasıkta ağrı var ve belimde baş ağrısı ve koku hassasiyeti çok fazlaEğer yerleşme kanaması ise tam net doğru sonuç yerleşmeden beş altı gün sonra olabiliyormuş canım vardır belki de peki tıpkı adet oluyor gibi ağrın sancin falan var mı acaba
Benimde eşim çok istiyor 2 yıl olucak kürtaj oldum Nisan ayında tekrar istiyoruz ama en iyisini rabbim bilir Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahEşimle çok istiyoruz çocuk bir senemiz dolmak üzere benim hep düzenli olurdu ilk defa bu kadar erken geldi geçen ay da baya gecikti kanamam hala devam ediyor ama sancılarım sabki adet oluyormusum gibi ve koku hassiyeti var bende de baş ağrısı ama miktarı normal adet kanamama göre az ve rengi çok açık dualarınızı eksik etmeyin vardır inşallah sende istersen beş altı gün sonra tekrar kan ver canım ben köyde olduğum için idrar testi yapacağım beş altı gün bekleyeyim bende
İnşallahBenimde eşim çok istiyor 2 yıl olucak kürtaj oldum Nisan ayında tekrar istiyoruz ama en iyisini rabbim bilir Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah![]()
Sonuç ? Gebemisin adet mi oldunÖzür dileyerek görsel atıyorum ama dün kasıklarım ve karnım ağrıyordu peçete koydum gece adet olurum diye, 9 gün var adetime böylr bir akıntı gelmiş sabah gördüm devamı olmadı sizce yerleşme kanaması mı
Olabilir canım hayırlısı yine de pek belli olmaz erken gebelik testi al derimMerhaba kzılar bende 1 yıldır evliyim kahverengi lekelenmem oldu 2 3 gün önce peöetede gördüm kesilmişti. Bu gün tekrardan gelmeye başladı peçete geldi hafif pembelikte vardı . Yerleşme kanaması olabilrmi . 3 gün var reglime şu anda