- 18 Ağustos 2022
- 68
- -72
- 1
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
Adetine 3 gün var sabah 2 damla kahverengi leke gelmiş.. Yerleşme kanaması olabilir mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıstım yok kasıklarımda belimde ve göğüslerimde ağrı var. Göğüslerim ağır geliyo vallahi.Olabilir, kistiniz varsa o da yapabilir.
Dün akşam erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Bügün yapsam pozitif çıkarmı acaba.Olabilir iki gün daha bekleyip devam etmezse test yapmanızı öneririm benim de adete 5 gün kala iki damla uçuk kahve lekelenmem olmuştu.
Merhaba aynı belirtileri bende yaşıyorum.3 gündür göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda hafif bir ağrı var di. Sabah regl olacam sandım ama sadece kahverengi akıntı ve peçetede pembe akıntı vardı. Şimdi yok ara ara geliyor. Ovulasyon dan sonra 11. Günüm. Reglm düzensiz olduğu için adet tarihim ne zaman bilemiyorum. Ovulasyon günümü testle buldum.Yarin sabah test yapacağım bende. İnşallah hepimize nasip olur.Adetine 3 gün var sabah 2 damla kahverengi leke gelmiş.. Yerleşme kanaması olabilir mi..
Ben yerleşme kanaması yaşadığımda doktorum iki gün sonra test yapmami söyledi yaptığımda silik çizgi olarak pozitif çıktı.Dün akşam erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Bügün yapsam pozitif çıkarmı acaba.
Benimde kistim olduğu ay aynı belirtiler vardı göğüs damarlarım bile belirginlesmişti sadece silince peçete gelen lekelenme vardı kanda beta baktırdım negatif çıktı doktoruma gittim kist vardı Yasmin verdi o ay çok zorlandım kist atıldı ama çok şiddetli kasık ağrım oldu sizin ki inşallah üstüne görmedir kan testi yaptırın negatif ise vajinal muayene olun sökülmez ise.Merhaba aynı belirtileri bende yaşıyorum.3 gündür göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda hafif bir ağrı var di. Sabah regl olacam sandım ama sadece kahverengi akıntı ve peçetede pembe akıntı vardı. Şimdi yok ara ara geliyor. Ovulasyon dan sonra 11. Günüm. Reglm düzensiz olduğu için adet tarihim ne zaman bilemiyorum. Ovulasyon günümü testle buldum.Yarin sabah test yapacağım bende. İnşallah hepimize nasip olur.
İnşallah pozitif çıkarOlabilir iki gün daha bekleyip devam etmezse test yapmanızı öneririm benim de adete 5 gün kala iki damla uçuk kahve lekelenmem olmuştu.
Benim sadece 2 damla açık kahve bi leke geldi sabah başka da tık yok. Ne gelen var ne giden. Bende de kasık bel ve göğüs ağrısı var göğüslerim dolgunlaştı iyice ağır geliyor. İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin.Merhaba aynı belirtileri bende yaşıyorum.3 gündür göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda hafif bir ağrı var di. Sabah regl olacam sandım ama sadece kahverengi akıntı ve peçetede pembe akıntı vardı. Şimdi yok ara ara geliyor. Ovulasyon dan sonra 11. Günüm. Reglm düzensiz olduğu için adet tarihim ne zaman bilemiyorum. Ovulasyon günümü testle buldum.Yarin sabah test yapacağım bende. İnşallah hepimize nasip olur.
Benim kasıklarım çok ağrıyor sizin ağrı durumunuz nasıl..Merhaba aynı belirtileri bende yaşıyorum.3 gündür göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda hafif bir ağrı var di. Sabah regl olacam sandım ama sadece kahverengi akıntı ve peçetede pembe akıntı vardı. Şimdi yok ara ara geliyor. Ovulasyon dan sonra 11. Günüm. Reglm düzensiz olduğu için adet tarihim ne zaman bilemiyorum. Ovulasyon günümü testle buldum.Yarin sabah test yapacağım bende. İnşallah hepimize nasip olur.
Kadın doğuma gecikme sorunlarım yuzunden çok sık muayene oluyorum. Kistim yok, hormonlarda normal. 2 yıl yazz kullandım bende.Doktorum hamile kalmamak için bir sebebin yok dedi. Endokrinoloji bölümüne gideceğim ayrıntılı inceleme için.Benimde kistim olduğu ay aynı belirtiler vardı göğüs damarlarım bile belirginlesmişti sadece silince peçete gelen lekelenme vardı kanda beta baktırdım negatif çıktı doktoruma gittim kist vardı Yasmin verdi o ay çok zorlandım kist atıldı ama çok şiddetli kasık ağrım oldu sizin ki inşallah üstüne görmedir kan testi yaptırın negatif ise vajinal muayene olun sökülmez ise.
Aynen benimde bu şekilde ya amin inşallah canımBenim sadece 2 damla açık kahve bi leke geldi sabah başka da tık yok. Ne gelen var ne giden. Bende de kasık bel ve göğüs ağrısı var göğüslerim dolgunlaştı iyice ağır geliyor. İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin.
3 gün regl olacakmışım gibi ağrıdı ve bugün lekelerden sonra hafifledi. Şuan pek birşey hissetmiyorumBenim kasıklarım çok ağrıyor sizin ağrı durumunuz nasıl..
Kist olmadığına eminseniz üstüne görme olasılığı yüksek inşallah öyledirKadın doğuma gecikme sorunlarım yuzunden çok sık muayene oluyorum. Kistim yok, hormonlarda normal. 2 yıl yazz kullandım bende.Doktorum hamile kalmamak için bir sebebin yok dedi. Endokrinoloji bölümüne gideceğim ayrıntılı inceleme için.
Evet kist olmadığına eminim ben ilk regli olduğumdan beri bu sorunu yaşıyorum. Sanırım aile genlerimle alakalı. Annemde bu şekilde oluyormuş. 2yil yazz kullandım onun sayesinde tam gününde oluyordum. 1 yıldır kullanmıyorum bırakır bırakmaz eski haline döndü. Üstüne görme gibi olmuyorum hafif pembe ve kahverengi lekelenme geldi sabah. Bu da yerleşme kanaması diye yorumluyorum. İnternetteki görsellerle aynı. Tabi emin olmak imkansız belki regli olacağım. Yarın sabah test yapacağım bir sonuç çıkar mı bilmiyorum. Benim ovulasyonum 18.günümdü ve ovulasyon sonrası 12. Günde sonuç alabilirmiyimKist olmadığına eminseniz üstüne görme olasılığı yüksek inşallah öyledir
Şöyle söyleyim ben tüp bebek yaptırmıştım embriyo 5. Güne bu gidince transfer oluyor 10 gün sonra da sonuç belli oluyordu tabi ben 6. Gün falan hep öğrendim yani bu da 11. güne denk geliyor. Demem o ki evet belli olabilir ama en net sonuç kanda çıkarEvet kist olmadığına eminim ben ilk regli olduğumdan beri bu sorunu yaşıyorum. Sanırım aile genlerimle alakalı. Annemde bu şekilde oluyormuş. 2yil yazz kullandım onun sayesinde tam gününde oluyordum. 1 yıldır kullanmıyorum bırakır bırakmaz eski haline döndü. Üstüne görme gibi olmuyorum hafif pembe ve kahverengi lekelenme geldi sabah. Bu da yerleşme kanaması diye yorumluyorum. İnternetteki görsellerle aynı. Tabi emin olmak imkansız belki regli olacağım. Yarın sabah test yapacağım bir sonuç çıkar mı bilmiyorum. Benim ovulasyonum 18.günümdü ve ovulasyon sonrası 12. Günde sonuç alabilirmiyim
Teşekkür ederimŞöyle söyleyim ben tüp bebek yaptırmıştım embriyo 5. Güne bu gidince transfer oluyor 10 gün sonra da sonuç belli oluyordu tabi ben 6. Gün falan hep öğrendim yani bu da 11. güne denk geliyor. Demem o ki evet belli olabilir ama en net sonuç kanda çıkar
Günaydın sabah ilk idrarımla test yaptım 2 çizgi de silik çıktı bu ne demekOlabilir iki gün daha bekleyip devam etmezse test yapmanızı öneririm benim de adete 5 gün kala iki damla uçuk kahve lekelenmem olmuştu.
Fotoğrafini atın bakalımGünaydın sabah ilk idrarımla test yaptım 2 çizgi de silik çıktı bu ne demek