- 18 Ağustos 2022
- 68
- -72
- 1
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
Adetine 3 gün var sabah 2 damla kahverengi leke gelmiş.. Yerleşme kanaması olabilir mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb catlma ignesi oldum 15ci gündeyim bugun sabah kalktımda kahrevgi lekeler gördüm bide gögüslerim hassas adetim 10 gün var neden olabilir yardımcı olur musunuzKist olmadığına eminseniz üstüne görme olasılığı yüksek inşallah öyledir
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaklaşık adet olunur sizin nasıl adeginize 10 gün var anlayamadımMrb catlma ignesi oldum 15ci gündeyim bugun sabah kalktımda kahrevgi lekeler gördüm bide gögüslerim hassas adetim 10 gün var neden olabilir yardımcı olur musunuz
Ben 9 agustosta adetim bitti 10 unda igme oldum 2 büyüyen vardı direk igne yaptı 15ci gündeyim normalde 3 eylülde adet olmam gerekÇatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaklaşık adet olunur sizin nasıl adeginize 10 gün var anlayamadım
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaklaşık adet olunur sizin nasıl adeginize 10 gün var anlayamadım
Anladım canım erken yumurtlama olduğu için hamile olabilirsin hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama çok araştırdım kahverengi ve pembe olarak az geliyor kısa sürüyor. Benim iki hamileliğimde de en belirgin belirtim göğüslerdi ki regline de çok var hamile olabilirsinBen 9 agustosta adetim bitti 10 unda igme oldum 2 büyüyen vardı direk igne yaptı 15ci gündeyim normalde 3 eylülde adet olmam gerek
Bilemiyorum hafif kasılmalarımda varAnladım canım erken yumurtlama olduğu için hamile olabilirsin hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama çok araştırdım kahverengi ve pembe olarak az geliyor kısa sürüyor. Benim iki hamileliğimde de en belirgin belirtim göğüslerdi ki regline de çok var hamile olabilirsin
Bilemiyorum hafif kasılmalarımda var
Teste yapmak istemiyorumAnladım canım erken yumurtlama olduğu için hamile olabilirsin hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama çok araştırdım kahverengi ve pembe olarak az geliyor kısa sürüyor. Benim iki hamileliğimde de en belirgin belirtim göğüslerdi ki regline de çok var hamile olabilirsin
Test yapmayın daha 10 gün varmış en azından 5 gün daha geçsin şimdi olsa da çıkmayabilir. Belirtiler artarsa kendini belli eder zaten bazen hiç belirti olmadan hamile kalanlar da var yani bünye meselesi. Erken yumurtalama ve çatışmanız olmuş beni ümitlendiren o oldu açıkçası var gibi hissettim Allah bilir tabi de hayırlısı olsunBilemiyorum hafif kasılmalarımda var
İşlllah cnm bilmiyorum 2.3 damla kahve akıntı geldi ve bişey yokTest yapmayın daha 10 gün varmış en azından 5 gün daha geçsin şimdi olsa da çıkmayabilir. Belirtiler artarsa kendini belli eder zaten bazen hiç belirti olmadan hamile kalanlar da var yani bünye meselesi. Erken yumurtalama ve çatışmanız olmuş beni ümitlendiren o oldu açıkçası var gibi hissettim Allah bilir tabi de hayırlısı olsun
Yerleşme kanaması da adete bir hafta kala yada bir iki gün önce olur diyorlar ama benim yumurtlama döneminde olur genelde acaba ikinci kez mi yumurtalama olduİşlllah cnm bilmiyorum 2.3 damla kahve akıntı geldi ve bişey yok
Bilemiyorum kiYerleşme kanaması da adete bir hafta kala yada bir iki gün önce olur diyorlar ama benim yumurtlama döneminde olur genelde acaba ikinci kez mi yumurtalama oldu
O ihtimal de var bazı insanlar bir ayda iki kez yumurtlama görebiliyor canımBilemiyorum ki![]()
Hiç bilmiyorum 1 yıllık evliyim dahaO ihtimal de var bazı insanlar bir ayda iki kez yumurtlama görebiliyor canım
Sen en iyisi kafanı çok bulandırma olacağı varsa da olmaz stresten falan oluruna bırak kısmetin de varsa vardır zaten yoksa da Allah hayırlı zamanda nasip eylesin adetine 4 gün kala falan bir erken gebelik testi yap inşallah pozitif olurHiç bilmiyorum 1 yıllık evliyim daha
İşlllah cnm Allah razı olsunSen en iyisi kafanı çok bulandırma olacağı varsa da olmaz stresten falan oluruna bırak kısmetin de varsa vardır zaten yoksa da Allah hayırlı zamanda nasip eylesin adetine 4 gün kala falan bir erken gebelik testi yap inşallah pozitif olur
benımde adetimden 2 gun once ılk pembe sonra kahverengi lekenmem gelmişti simdi adetim 2 gün gecikti acaba test mı yapsam cıkar mı cok korkuyorum amaAdetine 3 gün var sabah 2 damla kahverengi leke gelmiş.. Yerleşme kanaması olabilir mi..
Yerleşme kanaması bittikten iki gün sonra mı yoksa yerleşme kanamasını görmeye başladıktan iki gün sonra mı?Ben yerleşme kanaması yaşadığımda doktorum iki gün sonra test yapmami söyledi yaptığımda silik çizgi olarak pozitif çıktı.
Zaten iki gün ardarda iki damla kadar bişey gelmişti o gün sordum iki gün bekle dedi.Yerleşme kanaması bittikten iki gün sonra mı yoksa yerleşme kanamasını görmeye başladıktan iki gün sonra mı?
Canım sonuç neÖyle yapayım bari.. İnşallah sabredebilirim ilginiz için teşekkürler