Yerleşme kanaması mı

Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaklaşık adet olunur sizin nasıl adeginize 10 gün var anlayamadım
Ben 9 agustosta adetim bitti 10 unda igme oldum 2 büyüyen vardı direk igne yaptı 15ci gündeyim normalde 3 eylülde adet olmam gerek
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yaklaşık adet olunur sizin nasıl adeginize 10 gün var anlayamadım

Ben 9 agustosta adetim bitti 10 unda igme oldum 2 büyüyen vardı direk igne yaptı 15ci gündeyim normalde 3 eylülde adet olmam gerek
Anladım canım erken yumurtlama olduğu için hamile olabilirsin hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama çok araştırdım kahverengi ve pembe olarak az geliyor kısa sürüyor. Benim iki hamileliğimde de en belirgin belirtim göğüslerdi ki regline de çok var hamile olabilirsin

Bilemiyorum hafif kasılmalarımda var

Teste yapmak istemiyorum

Test yapmayın daha 10 gün varmış en azından 5 gün daha geçsin şimdi olsa da çıkmayabilir. Belirtiler artarsa kendini belli eder zaten bazen hiç belirti olmadan hamile kalanlar da var yani bünye meselesi. Erken yumurtalama ve çatışmanız olmuş beni ümitlendiren o oldu açıkçası var gibi hissettim Allah bilir tabi de hayırlısı olsun

İşlllah cnm bilmiyorum 2.3 damla kahve akıntı geldi ve bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…