Yerleşme kanaması mı?

lllserenade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
2
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 5 gün önce ilişkiye girdim. Önlem olsun diye ertesi gün hapı içtim. 2 gün sonra yine ilişkim oldu. Ama hamileliği gerektirecek durumlar oluşmadı. Dışarı boşaldı. Şuanda lekelenme kanama gibi bi akıntım var 1 saat önce başladı sabah. İlişkiden 3 gün sonra yerleşme kanamasının olması imkansız diye düşünüyorum. Daha döllenme bile tam olmaz çünkü. Sizce ilacın yan etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mı? Önceden de çok içtim bu ilacı ama yan etki görmedim. Lütfen yardımcı olun.

Sorunuzun cevabını zaten biliyorsunuz. Ayrıca gebelik düşünmediğinize göre 3 gün sonra tekrardan korunmasız ilişki yaşamanız neden? Dışarı boşalması gebelik oluşmayacağı anlamına gelmiyor. Prezervatif kullanmayı deneyin

Kızmakta o kadar haklısınız ki. Sadece sizde yerleşme kanaması olmayacağını söylüyorsunuz DEĞİL mi? Hani sorunun cevabını biliyorsunuz derken ironi falan yok DEĞİL mi?

Henüz sperm yumurtaya ulaşmadan nasıl bir yerleşme kanaması bekliyorsunuz lekelenmeniz enfeksiyon dan kaynakli olabilir kullandığınız ilaca bağlı olabilir gebelik düşünmuyorsaniz ertesi günü hapi kullanarak hormonlarinizla oynamayın erkek korunsun bir zahmet geri çekilme korunma yöntemi değil dir

İlacı senede 1 defa alabilirsin, çok içtim ne demek? Bu kadar sık ertesi gün hapı içmeni gerektirecek bir hayatın varsa doğru düzgün karşılıklı bir korunma yöntemine geçmezsen biraz daha o hapı aldıkça rahmin kendi kendini sindirp dışarı atacak artık. 5 günlük ilişkide yerleşme kanaması diye bir şey olmaz zaten hap almışsın o mahvediyor. Dipnot: geri çekilmek bir kontrol yöntemi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…