Yerleşme kanaması mi

Aslinur2615

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
60
22
3
24
Kizalar grip oldum 10 gündür geçmedi çok zor atlattim regl günüm hiç şaşmaz gününde olurum ama şuan iki gün var pembe bir akıntı gelmiş peçete ile silince hafif pembe kan geliyor sadece yerleşme olabilir mi ağrı hiç yok sadece baş ağrım vardı iç gündür regl mi olcm yoksa

Regldir o

Yani giripten sonra ögrenen cok kisi var etrafimda😊 umarim öyleydir ama bazen rahatsizliktan dolayi vucut sasirabiliyor test yap bence kan gelip gelmemesi testin sonucunu etkilemez gönül rahatligiyla yapabilirsin.. gebeligin olmadigina eminsen limonlu sicak su ic kaynamis c vitamini olur sökülür belki

Yani giripten sonra ögrenen cok kisi var etrafimda😊 umarim öyleydir ama bazen rahatsizliktan dolayi vucut sasirabiliyor test yap bence kan gelip gelmemesi testin sonucunu etkilemez gönül rahatligiyla yapabilirsin.. gebeligin olmadigina eminsen limonlu sicak su ic kaynamis c vitamini olur sökülür belki
Teşekkür ederim yorumuzn için inslallah bebek haberidir 🙏

İnşallah dua edin lütfen
Canım ne durumdasın??? Aynı durumdayız sanki

Kızlar merhaba size bir sorum olacak 15 i battı ve uyandığımda çamaşırımda bir Kaç damla kahve rengi leke gördüm tabi daha öncesinde testte yapıp negatif gördüğüm için adet oldum diye hemen ped kullandım ama şöyle ki 15-16-17 oldu bugün hala adetim başlamadı sadece afedersiniz silince gelen kahve rengi akıntı benim şaşırdığımda şu oldu normalde reglimi çöm ağır geçiririm ama şuan bel ağrım bile yok yerleşmeye gidiyor aklım ama ümitlenmek istemiyorum yarına kadar olmazsam sabah gibi kan vericem yaşayan var mı bu durumu bilgisi olan ?

Adetten 3-4gün önce gelen kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mi? Bütün adet belirtilerini de taşıyorum. Hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı diye, bütün her yerde okudum. İsteyen herkese bebek sahibi olmayı diliyorum.

Adetten 3-4gün önce gelen kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mi? Bütün adet belirtilerini de taşıyorum. Hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı diye, bütün her yerde okudum. İsteyen herkese bebek sahibi olmayı diliyorum.
Genelde yerleşme oluyor test yptiniz mi

Back
X