Yerleşme kanaması mı

sumeyyeklklk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
15
0
16
25
Merhaba adetim 4 gün gecikti ve bugün şiddetli bir karın ağrısı yaşamama rağmen sadece kahverengi akıntı geliyor sizce bu yerleşme kanaması mıdır? ( yumurta tembelliği problemi yaşıyorum ama daha önce hiç bu kadar gecikmem olmamıştı)

Adetiniz geciktiyse bi test yapın emin olmak için

Belki adetin sökülüyordur. Neden test yapmıyorsun?

Benim adet gecikmesinden 6 gün sonra idrarda çıkmıştı isterseniz bi kaç gün daha bekleyin yada kan verin

Slm sumeyyeklklk canim yardimina çok ihtiyacım var acil cevap verirmisin adetim iki gün gecikti gebelik testi yaptım silik cikti hemen salık ocağına kostüm doktara testimi gösterdim var gibi gosteriyo ama emin olmak için kan testi yapalım verdim akşam kahve rengi ve açık lekelenmem oldu hala devam ediyo dosyayı da ekliyorum acaba aynımı yoksa adetmi

Lütfen cevap bekliyorum bilgi sahibi olan herkesten

Lütfen cevap bekliyorum bilgi sahibi olan herkesten
Düşük tehlikesi deniliyor genelde ama hep öyle olmayabilir tabii.. kimyasal gebeliğede i dönüşebilir. Progestan başlarlar doktorlar genelde. hiç bir sıkıntı olmadan böyle kanamalı bir.şekilde haftalar geçirenlerde var. Siz yatın dinlenin ağır iş yapmayın yarın kadın doğuma gidin betanız pozitif ise

Verdiğiniz cevap için çok tesekur ederim testim yarın çıkacak umarım pozitiftir ozmn giderim

Canim malesef yerleşme deyil adet kanaması beta 1 20 cikti hiçbir şekilde gebelik olusmamis çok üzgünüm
Anladım üzüldüm böyle bir durum olduğu için ama bazen hepimizi yanıltıyor işte bütün belirtiler üzerimize oynuyor gibi.. diğer ay inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…