- 3 Ocak 2023
- 15
- 0
- 16
- 25
- Konu Sahibi sumeyyeklklk
-
Adetiniz geciktiyse bi test yapın emin olmak içinMerhaba adetim 4 gün gecikti ve bugün şiddetli bir karın ağrısı yaşamama rağmen sadece kahverengi akıntı geliyor sizce bu yerleşme kanaması mıdır? ( yumurta tembelliği problemi yaşıyorum ama daha önce hiç bu kadar gecikmem olmamıştı)
Belki adetin sökülüyordur. Neden test yapmıyorsun?Merhaba adetim 4 gün gecikti ve bugün şiddetli bir karın ağrısı yaşamama rağmen sadece kahverengi akıntı geliyor sizce bu yerleşme kanaması mıdır? ( yumurta tembelliği problemi yaşıyorum ama daha önce hiç bu kadar gecikmem olmamıştı)
Adetiniz geciktiyse bi test yapın emin olmak içinİdrar
Dün idrar testi yaptım negatifti kan testinde çıkar mı acabaAdetiniz geciktiyse bi test yapın emin olmak için
Slm sumeyyeklklk canim yardimina çok ihtiyacım var acil cevap verirmisin adetim iki gün gecikti gebelik testi yaptım silik cikti hemen salık ocağına kostüm doktara testimi gösterdim var gibi gosteriyo ama emin olmak için kan testi yapalım verdim akşam kahve rengi ve açık lekelenmem oldu hala devam ediyo dosyayı da ekliyorum acaba aynımı yoksa adetmiMerhaba adetim 4 gün gecikti ve bugün şiddetli bir karın ağrısı yaşamama rağmen sadece kahverengi akıntı geliyor sizce bu yerleşme kanaması mıdır? ( yumurta tembelliği problemi yaşıyorum ama daha önce hiç bu kadar gecikmem olmamıştı)
Lütfen cevap bekliyorum bilgi sahibi olan herkestenSlm sumeyyeklklk canim yardimina çok ihtiyacım var acil cevap verirmisin adetim iki gün gecikti gebelik testi yaptım silik cikti hemen salık ocağına kostüm doktara testimi gösterdim var gibi gosteriyo ama emin olmak için kan testi yapalım verdim akşam kahve rengi ve açık lekelenmem oldu hala devam ediyo dosyayı da ekliyorum acaba aynımı yoksa adetmi
Düşük tehlikesi deniliyor genelde ama hep öyle olmayabilir tabii.. kimyasal gebeliğede i dönüşebilir. Progestan başlarlar doktorlar genelde. hiç bir sıkıntı olmadan böyle kanamalı bir.şekilde haftalar geçirenlerde var. Siz yatın dinlenin ağır iş yapmayın yarın kadın doğuma gidin betanız pozitif iseLütfen cevap bekliyorum bilgi sahibi olan herkesten
Verdiğiniz cevap için çok tesekur ederim testim yarın çıkacak umarım pozitiftir ozmn giderimDüşük tehlikesi deniliyor genelde ama hep öyle olmayabilir tabii.. kimyasal gebeliğede i dönüşebilir. Progestan başlarlar doktorlar genelde. hiç bir sıkıntı olmadan böyle kanamalı bir.şekilde haftalar geçirenlerde var. Siz yatın dinlenin ağır iş yapmayın yarın kadın doğuma gidin betanız pozitif ise
Rica ederim, ne yaptınız nasılsınızVerdiğiniz cevap için çok tesekur ederim testim yarın çıkacak umarım pozitiftir ozmn giderim
Canim malesef yerleşme deyil adet kanaması beta 1 20 cikti hiçbir şekilde gebelik olusmamis çok üzgünümRica ederim, ne yaptınız nasılsınız
Anladım üzüldüm böyle bir durum olduğu için ama bazen hepimizi yanıltıyor işte bütün belirtiler üzerimize oynuyor gibi.. diğer ay inşallah güzel haberler alırızCanim malesef yerleşme deyil adet kanaması beta 1 20 cikti hiçbir şekilde gebelik olusmamis çok üzgünüm
İnşallahAnladım üzüldüm böyle bir durum olduğu için ama bazen hepimizi yanıltıyor işte bütün belirtiler üzerimize oynuyor gibi.. diğer ay inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?