Canm bende de öyle olmuştu yani adetime 10 günden fazla vardı lekelenme oldu zaten bilgili kişiler hepsi hamilesindir dedi inanmadım çünkü yumurtlamadan birkaç gün geçmişti ne çabuk demiştim sonra adet olmam gereken günde yine pembe leke gördüm. O günden 5 gün sonra test yaptığım da pozitif idi22 Aralık en son adet tarihim yumurtlama günlerimde birliktelik olmasina dikkat ettik 11 ocakta pembemsi lekelenmem oldu daha öncesinde kasiklarimin ortasında bi batma hissediyordum şuan kasik ağrılarım var ara ara hafif şekilde 13 ocakta tekrar lekelenmem oldu peceteye gelecek şekilde 15 ve 17 ocakta tekrar aynı şekilde lekelenmem oldu bel ve sırt ağrım ve sinir hali var baska bir sikayetim yok iki defa test yaptım negatif çıktı ocağın 21 22 si gibi adet günüm acaba hamile miyim adetim hic erken gelmez hic bu tarz leke kanama da olmadim 2 yıldır bebek istiyoruz eşimde varikosel sebebiyle çocuğumuz olmuyor Ağustos ayında ameliyat oldu doktorumuz geçen ay değerler düzeliyor azda olsa bu değerler ile hamilelik oluşabilir dedi tecrübeli arkadaşlar fikrinizi merak ediyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için bugün sabah adet oldum sanırım kanamam yoğunlaştı galiba erken adet oldum adet günüme 3-4 gün var ama anlayamadım neden böyle oldu tekrar test mi yapsam bilemiyorum çok üzgünüm ilk defa böyle olunca hamileyim sanmıştımCanm bende de öyle olmuştu yani adetime 10 günden fazla vardı lekelenme oldu zaten bilgili kişiler hepsi hamilesindir dedi inanmadım çünkü yumurtlamadan birkaç gün geçmişti ne çabuk demiştim sonra adet olmam gereken günde yine pembe leke gördüm. O günden 5 gün sonra test yaptığım da pozitif idi
Test yapmadınız mı belki yerleşme kanamasidir sizinkisiKızlar banada yardım edermisiniz 13 aralıkta adet oldum 17 aralıkta bitti 27 aralıkta kahverengi leke geldi ertesi gün açık renkte kanamam oldu normal adet kanaması gibi değildi 29 aralıkta bi anda kesildi ocak 8 de tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım sizce sebebi nedir
Sağlık ocağında yaptırmıştım lekelenme olunca çıkmadı adetim geçince tekrar yaptırdım sistemde hata olmuş ertesi gün yine kan verdim iki günün sonuçları çok farklı çıkmış sadece beta bakılmamıştı hepsine bakmışlardı doktor labaratuvarda sorun olabilir dedi bi daha yaptırmadımTest yapmadınız mı belki yerleşme kanamasidir sizinkisi
En son testi 5 gün geçmişti öyle yaptırmıştımTest yapmadınız mı belki yerleşme kanamasidir sizinkisi
En son testi 5 gün geçmişti öyle yaptırmıştım
Bence bi kadin doğuma görünün yada evde gebelik testi yapin bayada var gecikmenizEn son testi 5 gün geçmişti öyle yaptırmıştım
Randevu alamıyorum dolu görünüyor özelde gidemiyorum yarın olmazsa bi test alıp cuma günü yapacam diğer çocuklarımda olmadı böyle üzerine görme şeklinde adet gününde az bi kanamam olduBence bi kadin doğuma görünün yada evde gebelik testi yapin bayada var gecikmeniz
İnşallah bi sıkıntı yoktur sonucu bildirirseniz sevinirim :)Randevu alamıyorum dolu görünüyor özelde gidemiyorum yarın olmazsa bi test alıp cuma günü yapacam diğer çocuklarımda olmadı böyle üzerine görme şeklinde adet gününde az bi kanamam oldu
İnşallah yapınca bildiririm ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben hiç yapmadım hep kanda öğrendim tam bilgim yok idrar testiyle ilgiliİnşallah bi sıkıntı yoktur sonucu bildirirseniz sevinirim :)
Aynen sabah ilk idrarla yapılıyorİnşallah yapınca bildiririm ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ben hiç yapmadım hep kanda öğrendim tam bilgim yok idrar testiyle ilgili
İnşallah cuma günü haber veririm sonucuAynen sabah ilk idrarla yapılıyor
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah cuma günü haber veririm sonucu
Canım hiçç üzülme benim kadar tutmuyor diye üzülen yoktu her ay hüsran hüsran bikmistim artık bı ay sadece kafama takmadım o ay tuttu nasipp:) ama işte maalesef kalp atımı yoktu kürtaj oldum Allah daha hayırlısını nasip etsin ikimize de ve isteyen herkese inşallah:)Çok teşekkür ederim cevabınız için bugün sabah adet oldum sanırım kanamam yoğunlaştı galiba erken adet oldum adet günüme 3-4 gün var ama anlayamadım neden böyle oldu tekrar test mi yapsam bilemiyorum çok üzgünüm ilk defa böyle olunca hamileyim sanmıştım
Yeni dayanamayıp yaptım test negatif sanırımİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Kader ortağıyız resmen benimde aynı problem eşimde varikosel var ama doktor çocuk sahibi olabilir dedi 1 ay adetim gecikti test yaptım bişey yoktu aralıkta bu ayda tam 10 gündür peçeteyle fark edilen bi lekelenmem var bu bazen kahverengi bazen pembe bazen kesiliyor bazen tekrar leke değiyor kasıklarımda ara ara ani saniyelik süren ağrı atıp geçio piskolojim bozuldu resmen bi iyiyim bombayım bi kötüyüm sinirliyim aşırı halsizim yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum valla Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder22 Aralık en son adet tarihim yumurtlama günlerimde birliktelik olmasina dikkat ettik 11 ocakta pembemsi lekelenmem oldu daha öncesinde kasiklarimin ortasında bi batma hissediyordum şuan kasik ağrılarım var ara ara hafif şekilde 13 ocakta tekrar lekelenmem oldu peceteye gelecek şekilde 15 ve 17 ocakta tekrar aynı şekilde lekelenmem oldu bel ve sırt ağrım ve sinir hali var baska bir sikayetim yok iki defa test yaptım negatif çıktı ocağın 21 22 si gibi adet günüm acaba hamile miyim adetim hic erken gelmez hic bu tarz leke kanama da olmadim 2 yıldır bebek istiyoruz eşimde varikosel sebebiyle çocuğumuz olmuyor Ağustos ayında ameliyat oldu doktorumuz geçen ay değerler düzeliyor azda olsa bu değerler ile hamilelik oluşabilir dedi tecrübeli arkadaşlar fikrinizi merak ediyorum
Merhaba sonuç ne oldu acaba merak ettimKader ortağıyız resmen benimde aynı problem eşimde varikosel var ama doktor çocuk sahibi olabilir dedi 1 ay adetim gecikti test yaptım bişey yoktu aralıkta bu ayda tam 10 gündür peçeteyle fark edilen bi lekelenmem var bu bazen kahverengi bazen pembe bazen kesiliyor bazen tekrar leke değiyor kasıklarımda ara ara ani saniyelik süren ağrı atıp geçio piskolojim bozuldu resmen bi iyiyim bombayım bi kötüyüm sinirliyim aşırı halsizim yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum valla Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?