H hatcik14 Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2023 19 2 6 27 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi hatcik14 #1 Hanımlar 2 buçuk saat önce falan iki damla falan kahverengi bir akıntım olmuş ve sonra gelmedi daha bugün adet günüm yerleşme kanaması olabilir mi
Hanımlar 2 buçuk saat önce falan iki damla falan kahverengi bir akıntım olmuş ve sonra gelmedi daha bugün adet günüm yerleşme kanaması olabilir mi
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.696 88 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi hatcik14 #2 hatcik14 .!.: Hanımlar 2 buçuk saat önce falan iki damla falan kahverengi bir akıntım olmuş ve sonra gelmedi daha bugün adet günüm yerleşme kanaması olabilir mi Genişletmek için tıkla... Regl düzenli ise bugün test yaparsanız çıkar.
hatcik14 .!.: Hanımlar 2 buçuk saat önce falan iki damla falan kahverengi bir akıntım olmuş ve sonra gelmedi daha bugün adet günüm yerleşme kanaması olabilir mi Genişletmek için tıkla... Regl düzenli ise bugün test yaparsanız çıkar.
H Hilal beytorun Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2023 1 0 1 33 28 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi hatcik14 #3 hatcik14 .!.: Hanımlar 2 buçuk saat önce falan iki damla falan kahverengi bir akıntım olmuş ve sonra gelmedi daha bugün adet günüm yerleşme kanaması olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması görmek bebeği. Daha modern bir sağlıklı yapıyor bilgisi olan var mı acaba
hatcik14 .!.: Hanımlar 2 buçuk saat önce falan iki damla falan kahverengi bir akıntım olmuş ve sonra gelmedi daha bugün adet günüm yerleşme kanaması olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması görmek bebeği. Daha modern bir sağlıklı yapıyor bilgisi olan var mı acaba
G gulce34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2016 984 332 103 29 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi hatcik14 #4 Arkadaslar ben de 1 ay once asilama oldum sonrasi tutmadi regl oldum. Ama bu ay adetime 4 gun kala kahverengi akinti oldu acaba yerlesme kanamasi mi yoksa asilama ignesinden dolayi kist mi oldu asilamadan sonra. Kist kanamasi hemen olur mu
Arkadaslar ben de 1 ay once asilama oldum sonrasi tutmadi regl oldum. Ama bu ay adetime 4 gun kala kahverengi akinti oldu acaba yerlesme kanamasi mi yoksa asilama ignesinden dolayi kist mi oldu asilamadan sonra. Kist kanamasi hemen olur mu