- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
- Konu Sahibi aleynatlms
-
Aynısı bendede var benimki tuvaletten sonra sadece peceteye geliyor pede bişey gelmiyor adetten 2 gün önce başladı bu akşam 2 gün olacak ne olduğunu hala anlamadim regl mi görüyorum yerleşme miMerhabalar sevgili arkadaşlarrrr
Bat 16 Haziran bugün lekelenme şeklinde kanamam başladı peçeteye sildikçe geliyor ve pedde bir avuç kadar kanama yok ben ilk görünce regl olacağım sandım ama sanırım değil böyle olan var mı aramızda? Ve kanamadan kaç gün sonra test yapmam gerekiyor?
Benim sanki regliye dönüyor takip edicemAynısı bendede var benimki tuvaletten sonra sadece peceteye geliyor pede bişey gelmiyor adetten 2 gün önce başladı bu akşam 2 gün olacak ne olduğunu hala anlamadim regl mi görüyorum yerleşme mi
Benim 2 gündür aynı sadece peceteye geliyor ama pede neredeyse günlük ped dolmayacak şekilde gelmiştirBenim sanki regliye dönüyor takip edicem
Benim anca sökülüyor sanırım dün öyle görünce dedim bu ay tuttu herhalde ama sanırım olmadı bitikten bi 3-4 gün sonra test yaparım belli olur zaten inşallah siz gebesinizdirBenim 2 gündür aynı sadece peceteye geliyor ama pede neredeyse günlük ped dolmayacak şekilde gelmiştir
İnşallah sizde gebesinizdirBenim anca sökülüyor sanırım dün öyle görünce dedim bu ay tuttu herhalde ama sanırım olmadı bitikten bi 3-4 gün sonra test yaparım belli olur zaten inşallah siz gebesinizdir
inşallah yerleşme kanamasıdır canm yaaBenim anca sökülüyor sanırım dün öyle görünce dedim bu ay tuttu herhalde ama sanırım olmadı bitikten bi 3-4 gün sonra test yaparım belli olur zaten inşallah siz gebesinizdir
Umarıminşallah yerleşme kanamasıdır canm yaa
Belirtin var miUmarımtek temennim öyle olması ama emin değilim çözemiyorum
Kasık ağrıları çokça ve az da olsa göğüs hassasiyeti vardı sürekli uyku isteği sıcak basması bacak bel ve sırt ağrıları bunlar vardıBelirtin var mi
Benimde hepsi aynı belkide psikolojik biz belirti buluyoruz bilmiyorum benim goguslerimde baya şişti büyüdü çok acımıyor ama bekleyip gorucez bende bekliyorum azalcak mi cogalicak mi diye inşallah olumlu sonuçlar alırızKasık ağrıları çokça ve az da olsa göğüs hassasiyeti vardı sürekli uyku isteği sıcak basması bacak bel ve sırt ağrıları bunlar vardı
İnşallah dediğin gibi olurBenimde hepsi aynı belkide psikolojik biz belirti buluyoruz bilmiyorum benim goguslerimde baya şişti büyüdü çok acımıyor ama bekleyip gorucez bende bekliyorum azalcak mi cogalicak mi diye inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ne durumdasınız aynı şeyleri yaşıyorum ben deİnşallah dediğin gibi olur
Hala gebe değilimNe durumdasınız aynı şeyleri yaşıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?