- 2 Kasım 2022
- 69
- 4
- 16
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar adetime 3 gün var test yapdım böyle çıkdı iki kere yapdım ikisinde de aynı çıkdı. Bu gün öylen satinda hafif lekelenme gördüm lekelenme durdu sarı gibi akıntım var bir az yerleşme kanaması yaşayan varı nasıl oluyor yerleşme kanamsı ? Başına gelen varmı
Test fotosu yok :)
Test fotosu yok :)
Yerlesmedir. Yerlesme kanamasi 1 2 gun surerkahve ya da pembedir. Hayieli olsun haftaya gidin keseyi gorursunuz Allahin izniyleKahveyi rengdi sonra durdu kanama
Merhaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerDoktora gidin isterseniz ama yerlesme kanamasi kahve renkli oluyor bazen pembemsi
Devam ederse gidin devami gelmezse biraz daha bekleyip kan verin
Kanama artmazsa bekleyin 2 gun sonra bi test daha yapin anca yansir idraraMerhaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerbende bir haftadır hamilelik belirtileri var.yarin âdet günüm ama dayanamayıp test yapmak istedim testi yapacakken idrar alıyordum idrarim çok az geldi hemen ardından bi kanama geldi çok az test negatif çıktı ped taktım pedimde pembemsi bı kanama vardı onun öncesinde belirtiler başladığından beri sürekli akıntım vardı sizce hamile miyim diğer testi iki gun sonra yapsam eğer âdet değilse doğru sonuç verir mi?
Çok teşekkür ederimKanama artmazsa bekleyin 2 gun sonra bi test daha yapin anca yansir idrara
Olmazsa kan verin gidip
Hayirli haberler alin inşallah![]()