Yerleşme kanaması mı?

ish

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
69
4
16
33
Selam kızlar adetime 3 gün var test yapdım böyle çıkdı iki kere yapdım ikisinde de aynı çıkdı. Bu gün öylen satinda hafif lekelenme gördüm lekelenme durdu sarı gibi akıntım var bir az yerleşme kanaması yaşayan varı nasıl oluyor yerleşme kanamsı ? Başına gelen varmı

Doktora gidin isterseniz ama yerlesme kanamasi kahve renkli oluyor bazen pembemsi
Devam ederse gidin devami gelmezse biraz daha bekleyip kan verin

Kanama nasıldı her ihtimale karşı kan verin kimyasal ya da dış gebelik ihtimali için umarım sağlıklı bir hamileliğiniz vardır

Kahveyi rengdi sonra durdu kanama

Siz yaşadınız mı yerleşme kanamaslnı?

Doktora gidin isterseniz ama yerlesme kanamasi kahve renkli oluyor bazen pembemsi
Devam ederse gidin devami gelmezse biraz daha bekleyip kan verin
Merhaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler bende bir haftadır hamilelik belirtileri var.yarin âdet günüm ama dayanamayıp test yapmak istedim testi yapacakken idrar alıyordum idrarim çok az geldi hemen ardından bi kanama geldi çok az test negatif çıktı ped taktım pedimde pembemsi bı kanama vardı onun öncesinde belirtiler başladığından beri sürekli akıntım vardı sizce hamile miyim diğer testi iki gun sonra yapsam eğer âdet değilse doğru sonuç verir mi?

Kanama artmazsa bekleyin 2 gun sonra bi test daha yapin anca yansir idrara
Olmazsa kan verin gidip
Hayirli haberler alin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…