- 8 Aralık 2016
- 531
- 580
- 103
- Konu Sahibi MadameCurie
Kızlar sabah bhcg testim 220 cıktı bugün regl günüm normalde kahverengi bir akıntı geldi yerleşme kanaması mıdır bu? Yerleşme kanaması daha erken olmuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bazılarında hiç olmuyor mesela ben yaşamadım. Yerleşme olup olmadığını bilemezsin normal kanama da olabilir doktora ne zaman gideceksinKızlar sabah bhcg testim 220 cıktı bugün regl günüm normalde kahverengi bir akıntı geldi yerleşme kanaması mıdır bu? Yerleşme kanaması daha erken olmuyor mu?
Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.Sonucunuz çıktı mı acaba
Kaç gün sürdü kahverengi akintinz bndende geliyor bir hafta olucak nerdeyse , ara ara geliyor test yaptim negatifAminn inşallahallah isteyen herkese nasip etsin…hala kahverengi akıntı devam ediyor sakin kalmaya çalışıyorum ama endişeleniyorum. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah 400leri geçmiş olur
![]()
4-5 gün sürdü kesildiKaç gün sürdü kahverengi akintinz bndende geliyor bir hafta olucak nerdeyse , ara ara geliyor test yaptim negatif
Peki hic negatif testiniz oldumu4-5 gün sürdü kesildi
yok benim yerlesme kanamasından önce de pozitifti testim. İlk sonucum 220 çıkmıştı. Gecesinde kanamalar başladıPeki hic negatif testiniz oldumu
evet benimki yerlesme kanamasıymıs. Keselerim göründü :) en son değerim 12 binlerdeydiBüyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır. Testiniz yüksek çıkmış sayılır. Bu kanamalarda kırmızı renkli veya ona yakın degilse korkulacak bir durum olmuyor genel itibariyle
Hmm hakknzda hayrlisi olsun öyleyseyok benim yerlesme kanamasından önce de pozitifti testim. İlk sonucum 220 çıkmıştı. Gecesinde kanamalar başladı
Merhaba benimde bugün çok minik minik damlalarla lekelenmem oldu iğne ucu kadar pembemsi peçeteyle iki üç kere sildim geldi bir daha gelmedi idrar testi yaptım negatif çıktı ilk defa böyle bişi yaşıyorum pcosluyum tahmini adet tarihime 3 4 gün var sizce hamile olsam testte çıkar mıydı309 çıktı sonucum dün 220ydi bir sorun görünmüyor allahın izniyle
İdrar testi için biraz erken olabilir isterseniz bir kan verinMerhaba benimde bugün çok minik minik damlalarla lekelenmem oldu iğne ucu kadar pembemsi peçeteyle iki üç kere sildim geldi bir daha gelmedi idrar testi yaptım negatif çıktı ilk defa böyle bişi yaşıyorum pcosluyum tahmini adet tarihime 3 4 gün var sizce hamile olsam testte çıkar mıydı
Ederim tabi. İnsallah siz ve isteyen anne baba olmayı hak eden herkes bu duyguyu yasarHmm hakknzda hayrlisi olsun öyleysebanada dua edersmisinnn
![]()