• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

MadameCurie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
531
580
103
Kızlar sabah bhcg testim 220 cıktı bugün regl günüm normalde kahverengi bir akıntı geldi yerleşme kanaması mıdır bu? Yerleşme kanaması daha erken olmuyor mu?

Kızlar sabah bhcg testim 220 cıktı bugün regl günüm normalde kahverengi bir akıntı geldi yerleşme kanaması mıdır bu? Yerleşme kanaması daha erken olmuyor mu?
Canım bazılarında hiç olmuyor mesela ben yaşamadım. Yerleşme olup olmadığını bilemezsin normal kanama da olabilir doktora ne zaman gideceksin

Doktora gittim tekrar kan tahlili verdim ultrasonla baktı kese olusacak gibi duruyor dedi. 2 saate cıkacakmıs sonuc

Aminn inşallah 🙏 allah isteyen herkese nasip etsin…hala kahverengi akıntı devam ediyor sakin kalmaya çalışıyorum ama endişeleniyorum. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah 400leri geçmiş olur🙏

Aminn inşallah 🙏 allah isteyen herkese nasip etsin…hala kahverengi akıntı devam ediyor sakin kalmaya çalışıyorum ama endişeleniyorum. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah 400leri geçmiş olur🙏
Kaç gün sürdü kahverengi akintinz bndende geliyor bir hafta olucak nerdeyse , ara ara geliyor test yaptim negatif

Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır. Testiniz yüksek çıkmış sayılır. Bu kanamalarda kırmızı renkli veya ona yakın degilse korkulacak bir durum olmuyor genel itibariyle

Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır. Testiniz yüksek çıkmış sayılır. Bu kanamalarda kırmızı renkli veya ona yakın degilse korkulacak bir durum olmuyor genel itibariyle
evet benimki yerlesme kanamasıymıs. Keselerim göründü :) en son değerim 12 binlerdeydi

309 çıktı sonucum dün 220ydi bir sorun görünmüyor allahın izniyle
Merhaba benimde bugün çok minik minik damlalarla lekelenmem oldu iğne ucu kadar pembemsi peçeteyle iki üç kere sildim geldi bir daha gelmedi idrar testi yaptım negatif çıktı ilk defa böyle bişi yaşıyorum pcosluyum tahmini adet tarihime 3 4 gün var sizce hamile olsam testte çıkar mıydı

Merhaba benimde bugün çok minik minik damlalarla lekelenmem oldu iğne ucu kadar pembemsi peçeteyle iki üç kere sildim geldi bir daha gelmedi idrar testi yaptım negatif çıktı ilk defa böyle bişi yaşıyorum pcosluyum tahmini adet tarihime 3 4 gün var sizce hamile olsam testte çıkar mıydı
İdrar testi için biraz erken olabilir isterseniz bir kan verin

Back
X