Yerleşme Kanaması mi ,

Bügün başladıgı için henüz sadece peçeleye sürdükçe geliyor , pembe olarak geliyor ama birde adetimden 1 gün önce gelmesi herhalde hamilelik ihtimalini aşşa cekiypr sanırım
Merhabalar bende adetime bir gün kala peçete silince gelen açık pembe bir kanama yaşadım siz adet oldunuz mu yoksa yerleşme kanamasımıymış

Benimde 13 Mayıs'ta bitti adetim. 7 Haziranda leke geldi ama testim negatif ağrılarım vardı onlarda bitti kayboldu üstelik birde korunduk yani neolvak anlamadım hala adet olmadım yarın tekrar test yapacağım inşallah yoktur
Gebelik var mı

Yerleşme kanaması adet gibi yoğun gelmiyor bende sadece bir kere geldi ve kahverengi gibiydi ordan anlayabilirsin adet daha yoğun ve pıhtılı oluyor
Merhaba canım yerlesme kanamasi nasil oldu? Yumurlamadan ac gun sonra? Ne kadar surdu biraz detay verebilir misin?

Benim adetimin 9. Gunu 11.06 ovulasyon. Dun adetimin 13. Gunu 15.06 da lekelenme oldu kirmizi parlak. Bugun halen lekelenme tarzında rengi kırmızı dan kahverengiye dönmüş tuhaf bir renk. Bat. Normalde 30.06 fakat erken yumurtlama gordum tahmini 22.06 oldu. Bazi kaynaklar döllenme den 6 gun sonradan itibaren yerlesme kanaması olabilir diyor bazıları bat ile birlikte diyor. 2 gun surer diyor. Benimki ovulasyonu sayarsam 5. Gun oldu.

Bu yasadigim nedir tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Kafayı yiyecegim artık yerlesme mi yoksa resmen 13.gun adet mi oluyorum🤦‍♀️🥺🥺

Merhaba canım sizin durumunuz netleşti mi? yerlesme kanamasi nasil oldu? Yumurlamadan ac gun sonra? Ne kadar surdu biraz detay verebilir misin?

Benim adetimin 9. Gunu 11.06 ovulasyon. Dun adetimin 13. Gunu 15.06 da lekelenme oldu kirmizi parlak. Bugun halen lekelenme tarzında rengi kırmızı dan kahverengiye dönmüş tuhaf bir renk. Bat. Normalde 30.06 fakat erken yumurtlama gordum tahmini 22.06 oldu. Bazi kaynaklar döllenme den 6 gun sonradan itibaren yerlesme kanaması olabilir diyor bazıları bat ile birlikte diyor. 2 gun surer diyor. Benimki ovulasyonu sayarsam 5. Gun oldu.

Bu yasadigim nedir tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Kafayı yiyecegim artık yerlesme mi yoksa resmen 13.gun adet mi oluyorum🤦‍♀️
🥺🥺
İnşallah yerleşme olmuştur. 2 gündür sadece peçeteye geliyor. Bakalım

Back
X