• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

minik bir umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
2
0
1
29
Kızlar benim reglim 16 Mayıs olmam gerekiyordu ama hala olmadım 4 gün gecikti bugün kahverengi lekelenme oldu ve ayın 17 de test yaptım negatif çıktı. Bu yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba olabilir olamaz diyemeyiz ama net birseyde demek zor.
Geç dollenme ise tabiki normal bir surec ama adet olamadiniz diye sökülmede olabilir. Umarim gonlunuze gore olur. Bence bir iki gun daha adet olmazsaniz bi kan verin derim 🥰

Benim de bugün olmam gerekiyor ama hala olmadım. 3 gün önce pembe kanama oldu bir kaç damla ama sonra kesildi. Dün hastanede idrar testi yaptılar ama negativ çıktı. Ama nedense ben pek ikna olamadım sanki hamileyim gibi hissediyorum. Yarına kadar beklicem gelmezse evde kendim test yapıcam. Tuhaf olan şey adet sökülmesiyse o lekelenmeler çoktan gelmesi lazımdı. 3 gün oldu çünkü. Bunu yaşayan varsa yazabilir mi ? Umarım hamileyizdir

Aynen kızlar adet oldum. Bence kendimizi dinlemekle en büyük zorbalığı biz yapıyoruz. Hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşadım çocuk fikrine sıcak baktığımdn beri. Bıraktım yani size de cevap vermek istedim belki benim gibi şeyler yaşayan insanlar için yol olur diye

Back
X