Yerleşme kanaması mı?

puccax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
448
137
23
31
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Daha önce 2 hamilelik geçirdim. Biri dış gebelik diğeri kalp durmasıyla sonlandı. Şimdi size sormak istediğim şu reglim bugün itibariyle 1 gün gecikti. Henüz test yapmak istemiyorum. Umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü cumaya kadar beklemek istiyorum. 1 haftadır ara ara akıntımda hafif bi kahvelik var yerleşme kanaması olabilir mi daha önce yerleşme kanaması hiç yaşamadım regli öncesi mi yerleşme kanaması mı bilemiyorum. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi yaşayanlar bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz ?

Gebelik testi yaptığımda hafif silik çizgi vardı. 2 gün arayla tekrarladım koyulaşma oldu 😊 Kan verdim bugün sonuçlarını bekliyorum 💕
Ay MaşaAllah nasıl mutlu oldum yaa❤️☺️ Rabbim hayırla ilerletsin, kucağınıza alın ❤️

Tek niyetim tek dileğim bu 🤲🏻 bebeğimi sağlıkla kucağıma almak 🌸 umarım iyi haberler veririm sizlere 😊 sizde nasıl durumlar acaba ?
Aminnn aminnn☺️❤️

Benim bir kızım var 5,5 yaşında. İkinci henüz olmuyor. Şu an regl günüm bir seferlik akıntıyla karışık pembelik gördüm dün, devamı gelmedi. Kızımda da iki gün böyle yerleşme olmuştu. Ama regl olurum diye düşünerek umutlandırmıyorum kendimi :)

Aminnn aminnn☺️❤️

Benim bir kızım var 5,5 yaşında. İkinci henüz olmuyor. Şu an regl günüm bir seferlik akıntıyla karışık pembelik gördüm dün, devamı gelmedi. Kızımda da iki gün böyle yerleşme olmuştu. Ama regl olurum diye düşünerek umutlandırmıyorum kendimi :)
Allah bağışlasın 🌸 ne kadar var reglinize acaba ?

Bişey sormak istiyorum benim reglm hesaplayamadım bu ay ama 5-6 gün gecikti daha demin de hafif kahverengi akıntım geldi olabilir mi acaba yerleşme kanaması gecikince oluyormu agrı oldumu nasıldı
Benim bu konu hakkında çok bi fikrim yok ama araştırdığım kadarıyla sana yardımcı olayım 😊 yerleşme kanaması regli öncesi ve sonrasında da oluyormuş. Eğer şiddetli bir ağrı kırmızı renkli bir kanaman yoksa için rahat olsun 😊 hatta test ya da kan versen kesin bir sonuç alırsın 😊

Bişey sormak istiyorum benim reglm hesaplayamadım bu ay ama 5-6 gün gecikti daha demin de hafif kahverengi akıntım geldi olabilir mi acaba yerleşme kanaması gecikince oluyormu agrı oldumu nasıldı
Canim ilk belirtiler zaten adet belirtiyse cok benzer kasık agrisi rahimde baski gogus hassasiyeti gibi yerlesme kanmaasi da hafif kahverengi seklinde cok az geliyor mumkun yanij bir kan ver istersen

Yaşadığım yerde hastanede verilmiyor gündüz 9 da falan verebiliyorum yaptığım bi teste silik çıkmıştı şuan emin değilim ama regl belirtim yok açık renkli bi akıntı göğsümde agrı vardı geçti ama reglme 10 gün varken belki daha fazla olacakmış gibi bi agrım vardı emin değilim Muhtemelen test yapsam çıkar

Merhaba bişey soracaktım ben pcosluyum eşimde de sperm kalitesinde sorun var ilaç kullanıyordu aşılama yapıcaktık bu ay ama tutma ihtimali düşük olduğu için yapmak istemedik geçen ay divina kullandım beklediğim adet tarihinden 4 gün önce oldum ama çok az kanamayla geçti hatta normal regl kanamalarıma göre 3/1 kadar anca vardı 6 gün sürdükten sonra temzilendim 10 gün geçti üstünden soluk kahve rengi akıntı gibi tuvalete çıkınca gelen lekelenme durumum oldu ve kasıklarım çok ağrıyordu kramp girer gibi ağrı oluyordu adetim bittiğinden beri göğüs hassasiyetim var zaten lekelenmede 4 gün sürdü kan ve idrar tahlili verdim o süreçte sonuçlar temiz çıktı kadın doğuma görün dedi doktor ama randevu bulamadığım için henüz gitmedim yerleşme kanaması olabilir mi bide reglim lekelenmede göre mi gidecek eğer lekelenme adet sayılmıyorsa 6 gün kaldı reglime ne yapıyım yardımcı olur musunuz

Back
X