Yerleşme kanaması mı?

yimirooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
27
5
1
22
Kızlar bişey sorucam yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olan var mı geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum. Adetim 8 gün gecikti test yaptım ve çok silik çizgi vardı.bir gün sonrasında pembemsi çok hafif bi kan geldi .Cevap verirseniz çok sevinirim

Eğer ikinci çizgi varsa ve pembemsi bi kanama olduysa yerleşme kanamasıdır ama kanama bitmeden yoğunlaşırsa genelde düşük kanaması oluyor (rengi pembe olmaz)
birde mesela testi tekrarladınız mı koyulaşma var mı ? Mutlaka kan verin derim ben ☺️
Testinizin resmini de ekleyin bence mutlaka

Eğer ikinci çizgi varsa ve pembemsi bi kanama olduysa yerleşme kanamasıdır ama kanama bitmeden yoğunlaşırsa genelde düşük kanaması oluyor (rengi pembe olmaz)
birde mesela testi tekrarladınız mı koyulaşma var mı ? Mutlaka kan verin derim ben ☺️
Şuan köydeyim testi yeniden alma fırsatım olmadı anca bi iki gün sonra alabilirim ama umarım düşük falan değildir ya kan pembemsiydi ve sadece bi kere peçeteye geldi bugün daha da gelmedi akşam gelirmi bilmiyorum

İnşallah yerleşme kanmasıdır

Eklentiler

• 2C9EFE98-1B7D-4BA0-87B2-D56B153AEE05.webp
    2C9EFE98-1B7D-4BA0-87B2-D56B153AEE05.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 73
  • BA7A8EBB-3C8A-4084-AD9C-ADC99370DEA9.webp
    BA7A8EBB-3C8A-4084-AD9C-ADC99370DEA9.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 1A7FB10A-246E-467D-894F-448DDBA868CC.webp
    1A7FB10A-246E-467D-894F-448DDBA868CC.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah canım 🤲🏻 bu testler en az 25uıl betayı ölçüyor alabildiğinde erken gebelik testi al varsa eğer onda daha ner bir çizgi göreceksin 🥰
İnşallah teşekkür ederim ☺️ ya bi de şey sorcam yerleşme kanamasında kasıklara ağrı vuruyormu? benim bel ve kasıklarımda hafif bir ağrı var adet olucakmışım gibi

Kızlar bişey sorucam yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olan var mı geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum. Adetim 8 gün gecikti test yaptım ve çok silik çizgi vardı.bir gün sonrasında pembemsi çok hafif bi kan geldi .Cevap verirseniz çok sevinirim
Adetime 6 7 gün varken bir kaç kez bu şekilde sadece peçetede geldi sizce yerleşme kanaması mı bana da yardımcı olur musunuz

Back
X