Yerleşme kanaması mı???

Merhaba benim de adetime bir hafta varken gece çok aşırı derecede sol kasında Sancım oldu yani adet olduğum günlerde bile bu kadar sancı normalde ben çekmiyorum ertesi gün akşamüzeri hafif kahverengi lekelenmem oldu dedim erken adet olucam şuanda da çok azaldı bel ağrısı yüzümde sivilcelenme vs var ama adetimde hicbiri normalde olmuyo suan normal bat günüme 5-6 gün var 24 temmuzda olmam gerekiyor dun test yaptım negatif çıktı
Bnmde 26 temuzdu ama olmadım bugün hafif pembmsi lklnme oldu ama kasik ağrım çok var çok istiyorum ama bkcaz artık her an adet olcakmisim gibi oluyor ama girmiyorum bilmiyorum yaa çok karışık insan ister istemez strese giriyor

Bnmde 26 temuzdu ama olmadım bugün hafif pembmsi lklnme oldu ama kasik ağrım çok var çok istiyorum ama bkcaz artık her an adet olcakmisim gibi oluyor ama girmiyorum bilmiyorum yaa çok karışık insan ister istemez strese giriyor
Öyle canim ama sonuc regl oldum yani havalar sicak adetlerim bi tuhaflaştı olmadim hic boyke acaba dedim ama daha da umitlenmem sjjsjs iki aydir olan bu

Merhaba arkadaşlar. Adetimin ilk günü 20 Hazirandı. Adet döngüm 25-26 günde bir olur. İlişki 1 Temmuz oldu. Dün 6 gün geçmişti yani ama iç çamaşırımda pembemsi kahvemsi gibi bir leke gördüm. İlk çocuğumda da yerleşme kanaması olmuştu ama ilişkinin 13. Günü falandı. Olabilir mi acaba yani bu kadar erken yerleşme kanaması olan olmuş muydu? Adetime daha 1 hafta var. Test yapsam çıkmaz zaten de nedense mide bulantım vardı bugün dün o lekeyi gördükten sonra karnım adet olacakmış gibi ağrıdı baya ama artık psikolojik mi bilemiyorum tabi :))
Merhaba yazılarınızı gördüm cevap verilir mi bilmiyorum fakat benim de Adetime 9 gün kala pembe ve kahverengi bir kanama geldi adetimi 1 eylülde olmam lazımdı ilişkiden 13 gün sonra bu şekilde oldum ama pembe şeklinde şuanda oluyorum normal de 3 gün sürüyormuş adet şeklinde bu yerleşme mi oluyor yoksa normal bir adet kanaması mı anlamıyorum. Hiç bir belirti yokken oldu

Merhaba yazılarınızı gördüm cevap verilir mi bilmiyorum fakat benim de Adetime 9 gün kala pembe ve kahverengi bir kanama geldi adetimi 1 eylülde olmam lazımdı ilişkiden 13 gün sonra bu şekilde oldum ama pembe şeklinde şuanda oluyorum normal de 3 gün sürüyormuş adet şeklinde bu yerleşme mi oluyor yoksa normal bir adet kanaması mı anlamıyorum. Hiç bir belirti yokken oldu
Bazılarında sürüyormuş ama bende bir seferlik geldi. Mat kahverengi renginde. İlişkiden 11 gün sonra gelmişti bende de. Kırmızı olmaması lazım onu biliyorum. Bazılarında kahve pembe gibi olabiliyormuş. Çatlama ne zaman oldu bir iki gün sonra test yaparsan çıkar bence

kızlar benimde adetime 7 gün var düzenli adet görüyorum dün doktora gittim kadın doğuma dört tane yumurtan var dedi muayene etti sabah kalktım regl olur gibi bi ağrıyla uyandım ağrı bir saat geçti kahverengi adet olur gibi leke geliyor peçeteye silince ama pedde hiçbirşey yok

Back
X