• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

Canım bendede 6 gün erken oldu. hep pembe kandı az az geldi sürekli. Sonra bi kaç kere pıhtılı kan geldi ama normal adet gibi desem değil çünkü kanım diğer aylara göre çok azdı
Peki hamile misiniz ?

Canım bendede 6 gün erken oldu. hep pembe kandı az az geldi sürekli. Sonra bi kaç kere pıhtılı kan geldi ama normal adet gibi desem değil çünkü kanım diğer aylara göre çok azdı
Peki şu an hamile misiniz ?

Olabilir, olmaya da bu süreç kadınları çok etkiliyor.
Ben ilk oğlumu çok istiyordum.. bedenim benimle sürekli oyun oynuyordu o süreçte.

Bugün tekrar testi bir yenileyin bakalım umarım görürsünüz çizgiyi🙏🏼
Maalesef kanamam arttı adet oldum bu ay çok Ümitliydim.. inşallah en kısa sürede ben de kucağıma alırım

Maalesef kanamam arttı adet oldum bu ay çok Ümitliydim.. inşallah en kısa sürede ben de kucağıma alırım

Kaybetmeyin umudunuzu hic
Ben ilk oğlumda cok ugrasmistim hic tahmin etmedigim ay bir anda oldu
Zamanı var annesi 🤍

Kaybetmeyin umudunuzu hic
Ben ilk oğlumda cok ugrasmistim hic tahmin etmedigim ay bir anda oldu
Zamanı var annesi 🤍
Tahmin etmediğim ay derken nasıl bir süreçti? Her ay adetmolduğumda başa sarıyorum yıkılıyorum. Adet bitiyor sürekli bu sefer olcak mı diye kafayı yiyorum

Tahmin etmediğim ay derken nasıl bir süreçti? Her ay adetmolduğumda başa sarıyorum yıkılıyorum. Adet bitiyor sürekli bu sefer olcak mı diye kafayı yiyorum

Kronik vajinal enfeksiyon problemim vardi hatta tek yumurtam yok olmustu
Tedavi olmamıza rağmen (karı-koca) geçmedi
Artık çok çaresiz hissedip doğal bir şeyler deneyim dedim
Saraçoğlunun soğan kürünü dinledim.. dedim bu ay bunu yapayım bir sonraki ay denemelere devam ederiz
Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım.. aslında o ay sadece niyetim iyileşmekti.
Şoka girdim ve hayatımda ilk kez tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.

Bir de o aya kadar sürekli ilişki yaşamaktan ve yumurta takibi yapmaktan görev gibi geliyordu. Olsun bitsine geliyordu cinsel hayatımız.. ben bir tane doktorun yazısını okumuştum çocuk dusunme sürecinde kadınlar görev gibi hissettigi zaman yeterli ıslanma olmuyor ve spermlerin ulaşması zor oluyor ( çok açık yazdım kusura bakmayın) bu yüzden üst üste iki ilişki denemeleri lazın. 2.de tam kıvama gelmiş oluyorlar gibisinden bir yazı okumuştum.
Ve o ay gercekten çocuk fikri de çok olmadığından (bir sonraki ay cunku devam edecektim) keyfine bir iliski olmustu yumurtlama doneminde

Cok zorlu bir surec yasamayan bilemez.. ben artik Allah'a bari ruyamda gorsem kendimi anne olarak diye dua ediyordum. Ya da bir kere kalayim dussun en azindan oluyor mu olmuyor mu diye bileyim diyordum çaresizlikten.
Rabbim isteyen, bakabilecek herkese nasip etsin
İlkine bu kadar ugrastim ama ikinci de sürpriz bir sekilde 5.5 yıl sonra hic cocuk dusuncem yokken hamile kaldım

O yüzden sakın umudunuzu yitirmeyin 🙏🏼🤍

Bir de takvime göre yumurtlama takibi yapmayın kızlar.
Doktora gidin söylüyor yumurta şu tarihte çatlayacak diye ilk oğlumda 13.gün catlamisti.
Ama 2.oglumda adet bitti 2 gun sonra iliski oldu onla hamile kaldım
Erken yumurtlama yaşamisim

Kronik vajinal enfeksiyon problemim vardi hatta tek yumurtam yok olmustu
Tedavi olmamıza rağmen (karı-koca) geçmedi
Artık çok çaresiz hissedip doğal bir şeyler deneyim dedim
Saraçoğlunun soğan kürünü dinledim.. dedim bu ay bunu yapayım bir sonraki ay denemelere devam ederiz
Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım.. aslında o ay sadece niyetim iyileşmekti.
Şoka girdim ve hayatımda ilk kez tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.

Bir de o aya kadar sürekli ilişki yaşamaktan ve yumurta takibi yapmaktan görev gibi geliyordu. Olsun bitsine geliyordu cinsel hayatımız.. ben bir tane doktorun yazısını okumuştum çocuk dusunme sürecinde kadınlar görev gibi hissettigi zaman yeterli ıslanma olmuyor ve spermlerin ulaşması zor oluyor ( çok açık yazdım kusura bakmayın) bu yüzden üst üste iki ilişki denemeleri lazın. 2.de tam kıvama gelmiş oluyorlar gibisinden bir yazı okumuştum.
Ve o ay gercekten çocuk fikri de çok olmadığından (bir sonraki ay cunku devam edecektim) keyfine bir iliski olmustu yumurtlama doneminde

Cok zorlu bir surec yasamayan bilemez.. ben artik Allah'a bari ruyamda gorsem kendimi anne olarak diye dua ediyordum. Ya da bir kere kalayim dussun en azindan oluyor mu olmuyor mu diye bileyim diyordum çaresizlikten.
Rabbim isteyen, bakabilecek herkese nasip etsin
İlkine bu kadar ugrastim ama ikinci de sürpriz bir sekilde 5.5 yıl sonra hic cocuk dusuncem yokken hamile kaldım

O yüzden sakın umudunuzu yitirmeyin 🙏🏼🤍
Soğan kürünü tam olarak nasıl yaptınız ayrıntılı anlatirmisiniz✨

Back
X