Kronik vajinal enfeksiyon problemim vardi hatta tek yumurtam yok olmustu
Tedavi olmamıza rağmen (karı-koca) geçmedi
Artık çok çaresiz hissedip doğal bir şeyler deneyim dedim
Saraçoğlunun soğan kürünü dinledim.. dedim bu ay bunu yapayım bir sonraki ay denemelere devam ederiz
Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım.. aslında o ay sadece niyetim iyileşmekti.
Şoka girdim ve hayatımda ilk kez tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.
Bir de o aya kadar sürekli ilişki yaşamaktan ve yumurta takibi yapmaktan görev gibi geliyordu. Olsun bitsine geliyordu cinsel hayatımız.. ben bir tane doktorun yazısını okumuştum çocuk dusunme sürecinde kadınlar görev gibi hissettigi zaman yeterli ıslanma olmuyor ve spermlerin ulaşması zor oluyor ( çok açık yazdım kusura bakmayın) bu yüzden üst üste iki ilişki denemeleri lazın. 2.de tam kıvama gelmiş oluyorlar gibisinden bir yazı okumuştum.
Ve o ay gercekten çocuk fikri de çok olmadığından (bir sonraki ay cunku devam edecektim) keyfine bir iliski olmustu yumurtlama doneminde
Cok zorlu bir surec yasamayan bilemez.. ben artik Allah'a bari ruyamda gorsem kendimi anne olarak diye dua ediyordum. Ya da bir kere kalayim dussun en azindan oluyor mu olmuyor mu diye bileyim diyordum çaresizlikten.
Rabbim isteyen, bakabilecek herkese nasip etsin
İlkine bu kadar ugrastim ama ikinci de sürpriz bir sekilde 5.5 yıl sonra hic cocuk dusuncem yokken hamile kaldım
O yüzden sakın umudunuzu yitirmeyin