Yerleşme kanaması mı?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
9 haftalık gebeyim ve dün idrarımda ilk defa pembe kan geldi. Peçeteye çıktı ve idrar esnasında 2-3 damla. Tabii hemen acile gittik bebek yaşıyor. Kalbini duyduk. Daha önce kanama alanın var demişti doktorum. O kanama alanı boşalmış öyle dedi doktor. Yerleşme kanaması büyük ihtimal bol bol dinlen kendini yorma dedi eve gönderdi. 9. Haftada yerleşme kanaması geç değil mi ben mi yanlış biliyorum kızlar?

9 haftalık gebeyim ve dün idrarımda ilk defa pembe kan geldi. Peçeteye çıktı ve idrar esnasında 2-3 damla. Tabii hemen acile gittik bebek yaşıyor. Kalbini duyduk. Daha önce kanama alanın var demişti doktorum. O kanama alanı boşalmış öyle dedi doktor. Yerleşme kanaması büyük ihtimal bol bol dinlen kendini yorma dedi eve gönderdi. 9. Haftada yerleşme kanaması geç değil mi ben mi yanlış biliyorum kızlar?
saglıkla gelsin bebişin daha önce olan kanama sahasının sızıntısı olabilir,idrar tahlili yaptırdın mı ? Allah korusun enfeksiyon falan vardır , bol bol sıvı tüketmeye calış ;)

saglıkla gelsin bebişin daha önce olan kanama sahasının sızıntısı olabilir,idrar tahlili yaptırdın mı ? Allah korusun enfeksiyon falan vardır , bol bol sıvı tüketmeye calış :KK66:
Yok yapmadılar sadece ultrason muayenesi ve kan uyuşmazlığı olduğu için iğne yaptılar gönderdiler. Tekrar kanama ve pıhtı şeklinde olursa o zaman tekrar gel dediler eve geldim hiç kanama olmadı. Geceyi acilde geçirdik. Çok korktum.

Yok yapmadılar sadece ultrason muayenesi ve kan uyuşmazlığı olduğu için iğne yaptılar gönderdiler. Tekrar kanama ve pıhtı şeklinde olursa o zaman tekrar gel dediler eve geldim hiç kanama olmadı. Geceyi acilde geçirdik. Çok korktum.
bir şey olmaz Allahın izniyle korkma , benimde ara ara lekelenme oluyor kahverengi,progestan kullanıyorum sabah akşam,gecen hafta kontrolumde kanama sahası görmedi doktorum,12. haftalara kadar sürebiliyormuş lekelenmeler,kendini yorma dinlen bolca ;)

benim 11. haftada oldu yerleşme kanaması. doktoruna da sormuşsun zaten. boşuna burdaki cevapları okuyup kafanı bulandırma bence:)

benim 11. haftada oldu yerleşme kanaması. doktoruna da sormuşsun zaten. boşuna burdaki cevapları okuyup kafanı bulandırma bence:)
Yerleşme kanaması olabilir dedi ama bana sanki daha erken olması gerekiyordu gibi geldi o yüzden sordum. Normali ney yerleşme kanamasının 9 da olur mu ona anlam veremedim :(

şöyle ki, doktorum bana dedi ki, senin plasenta yan tarafa yerleşmiş, tekrar yer değiştirebilir, yine böyle lekelenme yaşayabilirsin, hiçbir sıkıntı yok, kafaya takılacak bir durum değil dedi. sen de rahat ol :)

Back
X