yerleşme kanaması mı?

bolsans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
24
12
88
39
kızlar önceki gebeliğimde tam adet günü yerleşme kanaması gelmişti. ihimal bile vermemiştim o zamanlar.
Şimdi adete 4 gün varken gün boyu ara ara kahverengi lekelenme oldu ve ertesi gün hiç bir şey yok.adet erken mi geldi acaba dedim.iki gün önce erken gebelik testi negatif çıkmıştı.
acaba yerleşme kanaması mı? 4 gün önce normal mi? yerleşme kanamasından önce negatif çıkar mı test.

Bir de testten saatler sonra hafif beyaz bir çizgiye dönüşmüştü hala saklıyorum.böyle şeyler olabiliyor mu? ilk 5 dk dan sonrasına bakmayın diyor ama ..

Benim ilk gebelik testimi yaptım kimsenin göremediği hayali bişey vardı ışığa falan tutup ayarlayınca açık açık uçuk Bi şey. Test Bi saat sonra çizgi verdi. Ertesi gün normal çizgi çıktı Yen'i yaptığım teste

9.haftadayım dün gece kan gelince acile gittim yerleşme kanaması dediler. Eğer sizinki gibi erken oluyorsa bu kanama 9. Haftada gelen bu kan ne kanı kafam çok karışık dünden beri

9.haftadayım dün gece kan gelince acile gittim yerleşme kanaması dediler. Eğer sizinki gibi erken oluyorsa bu kanama 9. Haftada gelen bu kan ne kanı kafam çok karışık dünden beri
o şekilde çok duydum 16. haftada yerleşme kanaması olan var.galiba ikisi farklı şeyler.

o şekilde çok duydum 16. haftada yerleşme kanaması olan var.galiba ikisi farklı şeyler.
Öyle mi bilmiyordum bunu. Dünden beri kafamda senaryolar kurup duruyorum doktor her şey yolunda demesine rağmen korkudan ne yapacağımı şaşırdım.

Benimde bu sekilde oldu ama adet gununden bir gun once nokta seklinde basladi sonra kahverengi az akinti devam etti bir hafta bende adet oluyorum sandim doktora gittim sokturucu versin bi baksin diye 13 gun gecmisti ve 13 gun akinti devam etti doktor muayenede mujdeyi verdi hamilesiniz keseniz gorunuyor dedi ben sok ins sende boyle guzel haberler alirsin acele etme kendini cok dinleme belirti varmi diye ama saglik ocagindan en azindan kan tahlili ver

ayy dilerim böyle olur benim de. unutmak istiyorum ama zaman geçmiyor sanki.

Kızlar ilkkez kahve rengi çok az bir akıntım olmuş ama sıvı değil birşey yoktur değilmi yarına randevu aldım bir dahada akıntım olmadı ama için hiç rahat değil

Can'ım kanama erken haftalarda oluyor. Bazısında kanama alanı oluşuyor kan daha geç geliyor. Kendini daha sonra temizliyor. Bazende kanama hemen olup bitiriyor . Benim arkadaşıma kanama alanın var dedi usg de ama kanaması yoktu. İki üç hafta sonra Bi hafta kanaması oldu az az. Doktor kanayan alan kendini temizlemiş dedi

Benim beklediğim adet günümdw nokta kadar bi kan geldi pembe.. Devamını bekledim gelmedi.. 5 gün sonra test yaptırdım pozitifti inşallah senin de öyledir

Hatırlarsın bana da kanama alanı var demişti dün acilde o alan kalmamış dedi doktor ama gelen kan çok azdı

Hatırlarsın bana da kanama alanı var demişti dün acilde o alan kalmamış dedi doktor ama gelen kan çok azdı
Tamam o kanama alanı boşalmış kurtulmuşsun işte. Pıhtı falan kalırdı kan gelemseydi. Arkadaşımın alanı Bi kaç taneydi ve büyüktü. Onun Bi hafta sürdü

Öyle mi bilmiyordum bunu. Dünden beri kafamda senaryolar kurup duruyorum doktor her şey yolunda demesine rağmen korkudan ne yapacağımı şaşırdım.
O ilk yerleşme kanaması seninki ise rahim genişliyor bebek için onun kanaması seninki ilk 3 ay gorulebiliyor o afetten önce olansa yada adet günüde kahverengi lekelenme şeklinde oluyor ikisi farklı aslında yani ama aynı amaca hizmet ediyorlar bide dinlen bol bol dua et

Tamam o kanama alanı boşalmış kurtulmuşsun işte. Pıhtı falan kalırdı kan gelemseydi. Arkadaşımın alanı Bi kaç taneydi ve büyüktü. Onun Bi hafta sürdü
Hay allah senden razı olsun ya içime su serptin doktordan iyi geldi açıklaman dün beni hem korkuttular hem tedirgin oldum, temizlenmiş o zaman çünkü dün baktığında kanama alanı kalmamış dedi. Of rahatladım valla sağol bitanem

Korkma Can'ım bebeğin önce Allah'a emanet . Benimde kanamam oldu. Alan yoktu . Doktor alan olmayınca korkmuyoruz çok . Ama sen yinede dikkatli ol dedi. Geçmiş olsun inşlh bidaha başımıza gelmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…