o şekilde çok duydum 16. haftada yerleşme kanaması olan var.galiba ikisi farklı şeyler.9.haftadayım dün gece kan gelince acile gittim yerleşme kanaması dediler. Eğer sizinki gibi erken oluyorsa bu kanama 9. Haftada gelen bu kan ne kanı kafam çok karışık dünden beri
o şekilde çok duydum 16. haftada yerleşme kanaması olan var.galiba ikisi farklı şeyler.
bence içiniz rahat olsun çok normal. zaten doktor da söylemiş.Öyle mi bilmiyordum bunu. Dünden beri kafamda senaryolar kurup duruyorum doktor her şey yolunda demesine rağmen korkudan ne yapacağımı şaşırdım.
Benimde bu sekilde oldu ama adet gununden bir gun once nokta seklinde basladi sonra kahverengi az akinti devam etti bir hafta bende adet oluyorum sandim doktora gittim sokturucu versin bi baksin diye 13 gun gecmisti ve 13 gun akinti devam etti doktor muayenede mujdeyi verdi hamilesiniz keseniz gorunuyor dedi ben sokkızlar önceki gebeliğimde tam adet günü yerleşme kanaması gelmişti. ihimal bile vermemiştim o zamanlar.
Şimdi adete 4 gün varken gün boyu ara ara kahverengi lekelenme oldu ve ertesi gün hiç bir şey yok.adet erken mi geldi acaba dedim.iki gün önce erken gebelik testi negatif çıkmıştı.
acaba yerleşme kanaması mı? 4 gün önce normal mi? yerleşme kanamasından önce negatif çıkar mı test.
Bir de testten saatler sonra hafif beyaz bir çizgiye dönüşmüştü hala saklıyorum.böyle şeyler olabiliyor mu? ilk 5 dk dan sonrasına bakmayın diyor ama ..
ayy dilerim böyle olur benim de. unutmak istiyorum ama zaman geçmiyor sanki.Benimde bu sekilde oldu ama adet gununden bir gun once nokta seklinde basladi sonra kahverengi az akinti devam etti bir hafta bende adet oluyorum sandim doktora gittim sokturucu versin bi baksin diye 13 gun gecmisti ve 13 gun akinti devam etti doktor muayenede mujdeyi verdi hamilesiniz keseniz gorunuyor dedi ben sokins sende boyle guzel haberler alirsin acele etme kendini cok dinleme belirti varmi diye ama saglik ocagindan en azindan kan tahlili ver
Can'ım kanama erken haftalarda oluyor. Bazısında kanama alanı oluşuyor kan daha geç geliyor. Kendini daha sonra temizliyor. Bazende kanama hemen olup bitiriyor . Benim arkadaşıma kanama alanın var dedi usg de ama kanaması yoktu. İki üç hafta sonra Bi hafta kanaması oldu az az. Doktor kanayan alan kendini temizlemiş dedi9.haftadayım dün gece kan gelince acile gittim yerleşme kanaması dediler. Eğer sizinki gibi erken oluyorsa bu kanama 9. Haftada gelen bu kan ne kanı kafam çok karışık dünden beri
Can'ım kanama erken haftalarda oluyor. Bazısında kanama alanı oluşuyor kan daha geç geliyor. Kendini daha sonra temizliyor. Bazende kanama hemen olup bitiriyor . Benim arkadaşıma kanama alanın var dedi usg de ama kanaması yoktu. İki üç hafta sonra Bi hafta kanaması oldu az az. Doktor kanayan alan kendini temizlemiş dedi
Tamam o kanama alanı boşalmış kurtulmuşsun işte. Pıhtı falan kalırdı kan gelemseydi. Arkadaşımın alanı Bi kaç taneydi ve büyüktü. Onun Bi hafta sürdüHatırlarsın bana da kanama alanı var demişti dün acilde o alan kalmamış dedi doktor ama gelen kan çok azdı
O ilk yerleşme kanaması seninki ise rahim genişliyor bebek için onun kanaması seninki ilk 3 ay gorulebiliyor o afetten önce olansa yada adet günüde kahverengi lekelenme şeklinde oluyor ikisi farklı aslında yani ama aynı amaca hizmet ediyorlar bide dinlen bol bol dua etÖyle mi bilmiyordum bunu. Dünden beri kafamda senaryolar kurup duruyorum doktor her şey yolunda demesine rağmen korkudan ne yapacağımı şaşırdım.
Tamam o kanama alanı boşalmış kurtulmuşsun işte. Pıhtı falan kalırdı kan gelemseydi. Arkadaşımın alanı Bi kaç taneydi ve büyüktü. Onun Bi hafta sürdü
Korkma Can'ım bebeğin önce Allah'a emanet . Benimde kanamam oldu. Alan yoktu . Doktor alan olmayınca korkmuyoruz çok . Ama sen yinede dikkatli ol dedi. Geçmiş olsun inşlh bidaha başımıza gelmez canımHay allah senden razı olsun ya içime su serptin doktordan iyi geldi açıklaman dün beni hem korkuttular hem tedirgin oldum, temizlenmiş o zaman çünkü dün baktığında kanama alanı kalmamış dedi. Of rahatladım valla sağol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?