Yerleşme kanaması mıdır ???

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
27
Merhaba Aralık 29 da adet olmam gerekiyordu ama 24 ünde kahverengi akıntı geldi az bişey ve hala geliyo çok affedersiniz ama bu akşam da peçeteye pembemsi geldi acaba yerleşme kanaması mıdır ? Yoksa geçen ay soğan suyu içmiştim ondan mı olur lütfen cevap verir misiniz

Pek sanmiyorum yerlesme kani daha az oluyor hic test vs yaptiniz mi, korunmadiginiz suredede sogan suyu maydonoz suyu vs icmeyin sokturucu ozelligi var

yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmez. bir iki kere gelir en fazla.
soğan suyundan olabilir

Pek sanmiyorum yerlesme kani daha az oluyor hic test vs yaptiniz mi, korunmadiginiz suredede sogan suyu maydonoz suyu vs icmeyin sokturucu ozelligi var
Korunmadım ki ben soğan suyunu hamile kalmak için içmiştim zaten bana öyle demişlerdi zararlı mı ki

Korunmadım ki ben soğan suyunu hamile kalmak için içmiştim zaten bana öyle demişlerdi zararlı mı ki
Sogan suyu hamile kalmayi kolaylastirir ama soyle her hangi bi yapisiklik yada tikaniklik varsa rahim yada tuplerde bunun acilmasini temizlenmesini saglar daha cok sokturucudur, hamilelikte icilmesi sakincalidir hamile kalamayan rahatsizligi olan kisiler icmeli

Pcos var bende ondan içtim

Yerleşme kanaması genellikle beklenen adet tarihinden 6_8 gün önce olur.Rengi köyü veya pembemsi olabilir.Kanama miktarı çok az olur ve bazen lekeleme şeklinde olabiliyor.Devamı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerleşme kanaması genellikle beklenen adet tarihinden 6_8 gün önce olur.Rengi köyü veya pembemsi olabilir.Kanama miktarı çok az olur ve bazen lekeleme şeklinde olabiliyor.Devamı
Sanırım benim ki yerleşme kanaması değil 9 gün oldu hala aynı affedersiniz ama pedi dahi doldurmuyor çok az

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım benim ki yerleşme kanaması değil 9 gün oldu hala aynı affedersiniz ama pedi dahi doldurmuyor çok az
Bende aynı durumu yaşadım yerleşme kanaması zannettim fakat bugün regl oldum sanırım adet habercisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…