- 20 Temmuz 2019
- 251
- 68
- 98
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test falan yapmadım gün olarak evet 5 gün falan oldu sanırım ama çok az geliyoPek sanmiyorum yerlesme kani daha az oluyor hic test vs yaptiniz mi, korunmadiginiz suredede sogan suyu maydonoz suyu vs icmeyin sokturucu ozelligi var![]()
Tamam teşekkürleryerleşme kanaması bu kadar uzun sürmez. bir iki kere gelir en fazla.
soğan suyundan olabilir
Korunmadım ki ben soğan suyunu hamile kalmak için içmiştim zaten bana öyle demişlerdi zararlı mı kiPek sanmiyorum yerlesme kani daha az oluyor hic test vs yaptiniz mi, korunmadiginiz suredede sogan suyu maydonoz suyu vs icmeyin sokturucu ozelligi var![]()
Sogan suyu hamile kalmayi kolaylastirir ama soyle her hangi bi yapisiklik yada tikaniklik varsa rahim yada tuplerde bunun acilmasini temizlenmesini saglar daha cok sokturucudur, hamilelikte icilmesi sakincalidir hamile kalamayan rahatsizligi olan kisiler icmeliKorunmadım ki ben soğan suyunu hamile kalmak için içmiştim zaten bana öyle demişlerdi zararlı mı ki
Pcos var bende ondan içtimSogan suyu hamile kalmayi kolaylastirir ama soyle her hangi bi yapisiklik yada tikaniklik varsa rahim yada tuplerde bunun acilmasini temizlenmesini saglar daha cok sokturucudur, hamilelikte icilmesi sakincalidir hamile kalamayan rahatsizligi olan kisiler icmeli
Pcos var bende ondan içtim
adetliyken her gun 1bardak icin adetiniz bitip iliskiye girdikten sonra icmeyin, gecmis olsun
Sanırım benim ki yerleşme kanaması değil 9 gün oldu hala aynı affedersiniz ama pedi dahi doldurmuyor çok azYerleşme kanaması genellikle beklenen adet tarihinden 6_8 gün önce olur.Rengi köyü veya pembemsi olabilir.Kanama miktarı çok az olur ve bazen lekeleme şeklinde olabiliyor.Devamı
Bende aynı durumu yaşadım yerleşme kanaması zannettim fakat bugün regl oldum sanırım adet habercisiSanırım benim ki yerleşme kanaması değil 9 gün oldu hala aynı affedersiniz ama pedi dahi doldurmuyor çok az
Normalde 29 Aralık'ta adet olmam lazımdı benim ama dediğim gibi sürekli kahverengi geliyor hayırlısı olsunBende aynı durumu yaşadım yerleşme kanaması zannettim fakat bugün regl oldum sanırım adet habercisi
Durumunuz belli oldu muNormalde 29 Aralık'ta adet olmam lazımdı benim ama dediğim gibi sürekli kahverengi geliyor hayırlısı olsun
Evet regl oldum maalesefDurumunuz belli oldu mu
Üzüldüm inşallah yakın zamanda hepimiz istediğimiz şeyi yaşarızEvet regl oldum maalesef
İnşallahÜzüldüm inşallah yakın zamanda hepimiz istediğimiz şeyi yaşarız![]()
Benzer durumu bu ay yine yaşadım 7 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu ama 30 Ocak ta lekenme oldu daha olmadı bugün oldu biraz ama önce ki gibi değil bilmiyorum bakalım hayırlısıÜzüldüm inşallah yakın zamanda hepimiz istediğimiz şeyi yaşarız![]()