3 ayda bir adet görüyorsanız elbette şansınız var yumurtlama oluyor demek ki 3 ayda bir döllenme olmadığı için de adet görüyorsunuz demektir bu. Ben 4 sene doğum kontrol kullandım. Kilo aldırdığını düşündüğüm için ara vereyim dedim. Korunmadan 7 ay ilişki yaşadım eşimle, adetlerim ilaçsız da düzenli geliyordu maksimum 2 3 gün gecikiyodu. Pko olduğumu o yüzden fark etmedim

geç yumurtladım adetim gecikti bu yüzden yumurtlama gününde şans ilişki yaşayıp gebe kalmışım

gebe kaldığım kilo 65ti, boyum 1.70 şuan 3 aylık gebeyim 68 kiloya ulaştım. Yaşım da 24 belki bu yüzden gebe kalmam anlık olabildi diye düşünüyorum. Teşekkür ederim Allah ol diyince neler neler oluyor, umudunuzu yitirmeyin. Belki çok istemenizin vermiş olduğu stres size kilo aldırdı pko ortaya çıktı herşey o kadar önemli ki şu vücudumuz için. Bi tane fenomen var kadın 15 kilo verdi diyeti bıraktı hamile kaldı daha yeni. Kilonun önemini daha iyi anladım o kadın sayesinde. Ben de bi anda kilo aldığım için pko ortaya çıkıyor zaten. Yavaş yavaş alsaydım belki hiç var olmayacaktı. 3 ayda bir adet oluyorsanız şansınız var ama lütfen diyet yapın çook önemli. Vücudunuzu bebeğe hazırlamanız lazım. Oda sizi bu sürecin sonunda mükafatlandıracaktır