Yerleşme kanaması-Namaz

elif6192

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
454
234
18
Arkadaşlar merhaba, aklıma bir şey takıldı birazda hassas bir konu tam anlamıyla net bilgisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Şimdi benim gebelik belirtilerim var henüz test yapmadım beklediğim adet tarihide çok net değil çünkü bu ay ki döngüm ilaçlardan dolayı baya karıştı. Tahmini 12-17 temmuz günleri içinde adet olacağım. Benim adetim başlarken en başta kahverengi leke gelir ilk gün neredeyse başka bir şey gelmez akşamına yada ertesi sabaha çoğalarak devam eder. Şimdi bu önümde ki süreçte bir kahverengi leke gelirse ben bunun adet mi yerleşme kanaması mı olduğunu ayırt edemeyeceğim yüksek ihtimalle. Bu durumda namaz kılabilecek miyim kılamayacak mıyım bilmiyorum kafama takıldı .

Eğer bi kanama varsa bu yerlesme kanamasi da olsa bekle bitsin dus al sonra namaz kilarsin kan varsa namaz olmaz çünkü

Canım iki adet arası en az 15 gün olması gerekiyor bunu baz alabilirsin bir adetinden diğer adetine 15 günden sonraki kanamalar adet kanaması oluyor eğer 3 günden az 10 günden fazla olursan da bu özür oluyor her vakitte abdest tazeleyip bitene kadar bu şekilde kılman lazım diye biliyorum ben

yerleşme kanaması gebeliğin 6 12. günlerinde, az miktarda, kısa süreli, pembe veya kahverengi lekelenme şeklinde olur. Adet kanamasından farklı olarak yoğunlaşmaz ve gennelikle kramplar hafiftir. Döngün ilaçlardan karışık, bu yüzden ayrım yapmak zor. Beta-hCG testi yaptır, gebeliği netleştirir. Namaz için, kan yerleşme kanamasıysa hayız sayılmaz, kılınabilir adetse kılınmaz diye biliyorum canım. Test yap, gerekirse kadın doğuma danış. Sorun olursa yazabilirsin

O zaman herhangi bir leke yada kanama geldiği anda beta testi yaptırayım ki ona göre ilerlerim çünkü namazıda ihmal etmek istemiyorum. Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…