Yok daha önce de bu şekilde olmadıEvet bu bi belirti olabilir ama eğer poliskistlik overin varsa adet öncesi kahverengi lekenemelerim benimde oluyordu bi kaç gün öncesinde istersen erken gebelik testi al yap bir dene
Şuan çıkar mı ki test yapsamYok daha önce de bu şekilde olmadı
Yani kesin çıkar diyemiyorum malesef ama eğer değeriniz yükseldiyse çıkar erken gebelik testi ileŞuan çıkar mı ki test yapsam
Anladım en iyisi Çarşamba sabah yapıyım en azından üzerinden biraz zaman geçmiş olurYani kesin çıkar diyemiyorum malesef ama eğer değeriniz yükseldiyse çıkar erken gebelik testi ile
tamam canım inaşşalah allah gönlüne göre verir.Anladım en iyisi Çarşamba sabah yapıyım en azından üzerinden biraz zaman geçmiş olur
merhaba bende gebeliğimi öğreneli bir hafta falan oluyor. regli olmama 12 gün kala aşırı kasık ağrısı yaşadım ara ara da yokladı beni. bu kadar da erken olamam herhalde dedim. sonra reglime 8 gün kala çok fazla sıvı akıntı oldu ama afedersin işer gibi sürekli tuvalete koştum . regli günümden 1 gün önce çok az peçeteye sürünce ancak gelen ve 2 gün süren lekelenmem oldu . hatta orucu bırakmıştım regli oldum diye. ama iki gün sonra o da tamamen kesildi. 3. günü dehşet bir mide yanması yaşadım . ve ertesi günü artık test yapmalıyım dedim ve baya belli olan çift çizgiyi gördüm. :) belki işinize yarar bu deneyim .Merhaba kızlar reglıma 6 gün var 10 gün öncesinden regl olucakmış ağırısı ve aşırı iştah artışı oldu bugünde silince peçeteye çok açık kahve tonlarında leke geldi bu belirtileri daha önce yaşayan varmı geçen ayda bazı belirtilerim olmuştu daha farklı bu sanki adet öncesi normal mi
Amin teşekkür ederimtamam canım inaşşalah allah gönlüne göre verir.
Teşekkür ederimmerhaba bende gebeliğimi öğreneli bir hafta falan oluyor. regli olmama 12 gün kala aşırı kasık ağrısı yaşadım ara ara da yokladı beni. bu kadar da erken olamam herhalde dedim. sonra reglime 8 gün kala çok fazla sıvı akıntı oldu ama afedersin işer gibi sürekli tuvalete koştum . regli günümden 1 gün önce çok az peçeteye sürünce ancak gelen ve 2 gün süren lekelenmem oldu . hatta orucu bırakmıştım regli oldum diye. ama iki gün sonra o da tamamen kesildi. 3. günü dehşet bir mide yanması yaşadım . ve ertesi günü artık test yapmalıyım dedim ve baya belli olan çift çizgiyi gördüm. :) belki işinize yarar bu deneyim .
evet ne kadar beklerseniz o kadar iyi :)Teşekkür ederimama bende akıntı yok gibi fazla yok bilmiyorum şimdi teste çıkmaz diye çarşamba yapıyım dedim bakalım
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinevet ne kadar beklerseniz o kadar iyi :)
evet ilk hamilelik yarın ilk doktor kontrolüm var. son adet tarihine göre 5+1 :)Teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinsenin kaç haftalık ilk hamileliğin mi
Ya hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişevet ilk hamilelik yarın ilk doktor kontrolüm var. son adet tarihine göre 5+1 :)
Amin inşallahYa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebiş
Merhabamerhaba bende gebeliğimi öğreneli bir hafta falan oluyor. regli olmama 12 gün kala aşırı kasık ağrısı yaşadım ara ara da yokladı beni. bu kadar da erken olamam herhalde dedim. sonra reglime 8 gün kala çok fazla sıvı akıntı oldu ama afedersin işer gibi sürekli tuvalete koştum . regli günümden 1 gün önce çok az peçeteye sürünce ancak gelen ve 2 gün süren lekelenmem oldu . hatta orucu bırakmıştım regli oldum diye. ama iki gün sonra o da tamamen kesildi. 3. günü dehşet bir mide yanması yaşadım . ve ertesi günü artık test yapmalıyım dedim ve baya belli olan çift çizgiyi gördüm. :) belki işinize yarar bu deneyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?