Yerleşme kanaması nasıl olur

Sedef6161

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
16
9
6
29
Merhaba adetim 2 gün varken 2 gün pembe renkli bir akinti oldu peçete silince gelen sonra kesildi ama adet olacakmışım belirtiler var bu şekilde mi oluyor yerleşme kanaması bilen var mi

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Sadece peçeteye silince geliyor. Bugun test yaptım negatif. Regl günüm ayın 13 ü. Bakalım bekleyip görücez. Bu arada belli belirsiz kasık ağrılarım var.

Merhaba adetim 2 gün varken 2 gün pembe renkli bir akinti oldu peçete silince gelen sonra kesildi ama adet olacakmışım belirtiler var bu şekilde mi oluyor yerleşme kanaması bilen var mi
İki sefer yaşadım birinde tam adet günümde diğerinde 2 gün önce
Sanki adet olacak gibi sancım vardı peçeteye silince geldi oldum adet dedim ama devamı yoktu bir kaç sefer gün içinde oldu sonra kesildi ama her kadında farklı olur kimisi yerleşme kanaması yaşamaz kimi az kimi daha çok yaşar

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Sadece peçeteye silince geliyor. Bugun test yaptım negatif. Regl günüm ayın 13 ü. Bakalım bekleyip görücez. Bu arada belli belirsiz kasık ağrılarım var.
Sizinle bat ve şu an fiziki durumumuz aynı bakalım ne olacak Benim ilişki sonrasındaki akıntım pembeydi kimse yerleşme kanamasının ilişkide pembe olmasından bahsetmemiş ben de bunu çok merak ediyorum

Hadi bakalım hayırlısı, siz hamile misiniz şu an? İlişki sonrası pembe akıntı demişsiniz. Benim şüphelendiğim ilişkiden 10 gün sonra, yani bugün oldu akıntım. Akıntı bile denemez, peçete ile silindiğinde görülebilir durumda

Peki yerleşme kanaması mıymış? Yani hamile miymişsiniz? Çünkü aynı benim de öyle oldu, adetimden 4-5 gün önce 2 gün süren kanamam oldu, adet sandım. İkincisi de bat den 2 gün sonra çok çok az sadece leke şeklinde. Cevabınızı heyecanla bekliyorum

Evet iki kere yaşadım birisi kimyasal oldu birisi şuan yanımda uyuyo

Evet iki kere yaşadım birisi kimyasal oldu birisi şuan yanımda uyuyo
Kimyasal olan kanama önce mi gelmişti adet gününde mi. Bnde oğlumda adet günü yerleşme kanaması yaşamıştım ama adet gibi hiç bir belirti yoktu. Kimyasalta 4 gün önce kanama yaşadım. Bi peçetelikti. Şimdi de hasta olmama 4 gün var. Yine lekelenme oldu. Merak içindeyim. Çok karışık yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…