Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşamadım ama duyduğum lekelenme tarzında . Adet gibi yogun değil. Açık renkte az az diyor yaşayanlar sizin nasıl kanamanız var?Kızlar selam, yerleşme kanaması yaşayan varsa bilgilendirebilir mi acaba ? :))
Rengli den 4 yada 5 gün önce gün içinde bir kaç kez hafif lekelenme Tarzında pas renginde oluyor ama kişiden kisiyede değişiklik gösterebilirKızlar selam, yerleşme kanaması yaşayan varsa bilgilendirebilir mi acaba ? :))
Benim adetlerim çok duzenliydi fakat o ay yine aynı günlerde kahveli geldi cogu insanda zaten öyle olur fakat lekelenme tarzında kesilip tekrarladı fakat kana çevirmedi bende şüphelendim üçüncü günü test yaptım ve hamile olduğumu ogrendim fakat düşük tehlikem varmış yaklaşık üç ay filan olabildiğince kalkmadim Progestan kullandim herkes çok sağlıksız dedi ama şuan kızım çok şükür 11 aylık. Yani her zaman umut vardir hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar selam, yerleşme kanaması yaşayan varsa bilgilendirebilir mi acaba ? :))
Ben çok istediğim için sanırım her şeyi yoruyor olabilirimYaşamadım ama duyduğum lekelenme tarzında . Adet gibi yogun değil. Açık renkte az az diyor yaşayanlar sizin nasıl kanamanız var?
Çok teşekkür ederimRengli den 4 yada 5 gün önce gün içinde bir kaç kez hafif lekelenme Tarzında pas renginde oluyor ama kişiden kisiyede değişiklik gösterebilir
İnşallah bende çok istiyorum kızınız sağlıkla büyüsünBenim adetlerim çok duzenliydi fakat o ay yine aynı günlerde kahveli geldi cogu insanda zaten öyle olur fakat lekelenme tarzında kesilip tekrarladı fakat kana çevirmedi bende şüphelendim üçüncü günü test yaptım ve hamile olduğumu ogrendim fakat düşük tehlikem varmış yaklaşık üç ay filan olabildiğince kalkmadim Progestan kullandim herkes çok sağlıksız dedi ama şuan kızım çok şükür 11 aylık. Yani her zaman umut vardir hayırlısı olsun hakkınızda
Test yaptınız mı direk çıkar bişey varsaİnşallah bende çok istiyorum kızınız sağlıkla büyüsünbenimde reglim düzensizdir prl yüksekliğim vardı bat tarihim bugün 14ü yumurtlama vardı değerlendirdik dünden beri de pembe akıntı gibi geliyor regl öncesi böyle olmamıştı ondan şaşırdım
![]()
Kan testi vermiştim ama ovulasyondan önceymiş ovulasyon testini yeni keşfettimTest yaptınız mı direk çıkar bişey varsa
Hayırlısı olsun o günü ve sonra ki iki gunude değerlendirdiyseniz olabilir yakalamak gerekiyoKan testi vermiştim ama ovulasyondan önceymiş ovulasyon testini yeni keşfettimaynı gün akşam baktığımda yumurtlama olduğunu gördüm. Ondan sonra bakmadım bir daha bakalım regl olmazsam tekrar vereceğim ufak pembe akıntı geldi arkasından hafif kahve oldu bugün bir şey yok
Merhaba,Kan testi vermiştim ama ovulasyondan önceymiş ovulasyon testini yeni keşfettimaynı gün akşam baktığımda yumurtlama olduğunu gördüm. Ondan sonra bakmadım bir daha bakalım regl olmazsam tekrar vereceğim ufak pembe akıntı geldi arkasından hafif kahve oldu bugün bir şey yok
Çok teşekkürlerHayırlısı olsun o günü ve sonra ki iki gunude değerlendirdiyseniz olabilir yakalamak gerekiyo
Merhaba öncelikle açıkladığınız için çok teşekkür ederim :) şöyle anlatayım, bende prolaktin yüksekliği var. Genelde uygulamada verilen bat tarihinden önce regl olurum. Ovulasyon günlerimi uygulamadan takip ediyordum ama sanırım yanlış :) geçen ay 21 ekimde oldum, benim ortalama 28 gündür regl sürecim. Bu ay yaklaşık 17-18 gibi olmam gerekiyor. 2 aydır gebelik için deniyoruz. İnternetten baktım bu ay ovulasyon testini aldım. 14ünde bhcg verdim negatifti, testi bir deneyeyim dedim pozitif çıktı. Bazen regle yakın 2. Kez yumurtlama olabiliyormuşuz sanırım o günü değerlendirdik. Yani yumurtlamam 14 kasımdı 16 kasımda da hafif pembe renkli akıntı bugün de açık kahve rengi akıntı geldi ama o kadar az ki sadece peçeteye. Bugün regl olacağım diye düşündüm ama olmadım dün hafif karın ağrısı vardı bugün hiçbir şey kalmadı. Çok yazdım sanırım kusura bakmayın biraz heyecanlıyımMerhaba,
14 Kasım'da hem gebelik testinden negatif sonuç alıp hem de ovulasyon testinden koyu çift çizgi gördüğünüze göre gerçekten ovulasyonunuz 14 Kasım olmuş olur. Yani kesin hamile değilseniz, bugün aslında BAT gününüz olmamış oluyor. Sağlıklı bir kadında ovulasyonda en koyu gün görüldükten 10-14 gün sonra adet olunur. Bu tarih hiç şaşmaz, sabittir. Siz ilk defa ovulasyon testi yaptığınız için 10 gün mü 12 mi, 14 mü bilemezsiniz. Bir kere öğrendiğinizde artık hep o kadar gün sonra adet olacaksınız demektir :) Ovulasyon gününüzü yakaladınız mı adet gününü hesaplamanız çok kolay :) Yumurtlama dönemlerinde zaman zaman lekelenmeler olabiliyor diyorlar. Siz o lekelenmeleri yaşıyorsunuz herhalde.
Vallahi şimdi ne desem yalan olacak :) Öncelikle ovulasyon testine başladıysanız uygulamayı takip etmeyi azaltın. Dediğim gibi ovulasyon gününü bir yakalarsanız, üzerine 10-14 gün arası sayıp öyle adet olursunuz. Prolaktin yüksekliği, Polikistik over sendromu vb. bunların hiç biri bu süreyi öyle kayda değer bir şekilde etkilemez. Yumurtlama bozukluğu yaşayan kadınlarda ovulasyona kadar olan süre değişkenlik gösterir. Hani adet düzensizliği vb diyoruz ya, işte o değişkenlik hep ovulasyon gününe kadardır. Ben de bazen 28 günde bir, bazen 35 günde bir, bazen de 31 günde bir adet oluyorum diyelim. Kaç günde bir adet olursam olayım, ovulasyondan tam 14 gün sayınca tam o gün adet oluyorum. Uygulamanın ne söylediği fark etmiyor. Bu süre sizin için henüz belli değil. 10 ila 14 gün arası oynar, ama her ay aynıdır. Düzensizlik demek, ovulasyon gününüz değişkenlik gösteriyor demek.Merhaba öncelikle açıkladığınız için çok teşekkür ederim :) şöyle anlatayım, bende prolaktin yüksekliği var. Genelde uygulamada verilen bat tarihinden önce regl olurum. Ovulasyon günlerimi uygulamadan takip ediyordum ama sanırım yanlış :) geçen ay 21 ekimde oldum, benim ortalama 28 gündür regl sürecim. Bu ay yaklaşık 17-18 gibi olmam gerekiyor. 2 aydır gebelik için deniyoruz. İnternetten baktım bu ay ovulasyon testini aldım. 14ünde bhcg verdim negatifti, testi bir deneyeyim dedim pozitif çıktı. Bazen regle yakın 2. Kez yumurtlama olabiliyormuşuz sanırım o günü değerlendirdik. Yani yumurtlamam 14 kasımdı 16 kasımda da hafif pembe renkli akıntı bugün de açık kahve rengi akıntı geldi ama o kadar az ki sadece peçeteye. Bugün regl olacağım diye düşündüm ama olmadım dün hafif karın ağrısı vardı bugün hiçbir şey kalmadı. Çok yazdım sanırım kusura bakmayın biraz heyecanlıyımmerak edip bugün tekrar ovulasyon testi yaptım, ekliyorum
![]()
çok teşekkür ederim, ayın 14ünde t çzgisi c'den daha koyuydu eminim :) dün yaptığımda baya silikti belli belirsiz bugün bana eşit gibi gelmişti o yüzden sordum :) açıklamanız için çok teşekkürler :)Vallahi şimdi ne desem yalan olacak :) Öncelikle ovulasyon testine başladıysanız uygulamayı takip etmeyi azaltın. Dediğim gibi ovulasyon gününü bir yakalarsanız, üzerine 10-14 gün arası sayıp öyle adet olursunuz. Prolaktin yüksekliği, Polikistik over sendromu vb. bunların hiç biri bu süreyi öyle kayda değer bir şekilde etkilemez. Yumurtlama bozukluğu yaşayan kadınlarda ovulasyona kadar olan süre değişkenlik gösterir. Hani adet düzensizliği vb diyoruz ya, işte o değişkenlik hep ovulasyon gününe kadardır. Ben de bazen 28 günde bir, bazen 35 günde bir, bazen de 31 günde bir adet oluyorum diyelim. Kaç günde bir adet olursam olayım, ovulasyondan tam 14 gün sayınca tam o gün adet oluyorum. Uygulamanın ne söylediği fark etmiyor. Bu süre sizin için henüz belli değil. 10 ila 14 gün arası oynar, ama her ay aynıdır. Düzensizlik demek, ovulasyon gününüz değişkenlik gösteriyor demek.
Testinize gelince, ovulasyon pozitif göstermiyor. Bir önceki testiniz gerçek pozitif ise, sonraki gün bu hale geliyorsa yumurtlama meydana gelmiş sayabilirsiniz. Testinizin pozitif olması için T çizgisinin C çizgisinden daha koyu, ya da en azından C çizgisi ile eşit olması gerek. C çizgisi kontrol çizgisi (Control'ün C'si), T çizgisi ise "Test" çizgisi. C çizgisi hep orada olacak ve biz T çizgisine bakıp C ile kıyaslama yapacağız. Sizin test çizginiz bugün kontrol çizgisinden daha silik yani pozitif değil. Dünkü testinizi bir daha değerlendirin derim :) Ve testin her gün aynı saatte yapılmış olmasına dikkat edin.
O zaman doğru yoldasınız demektir, hayırlısı diyelimçok teşekkür ederim, ayın 14ünde t çzgisi c'den daha koyuydu eminim :) dün yaptığımda baya silikti belli belirsiz bugün bana eşit gibi gelmişti o yüzden sordum :) açıklamanız için çok teşekkürler :)
Gönlünüze göre olsun inşallahBen çok istediğim için sanırım her şeyi yoruyor olabilirimbat tarihim bugün 14ünde ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı o günü değerlendirdik. Dünden beri peçeteye ufak pembe akıntı gibi lekelenme geliyor normalde regl olacağım zaman sabah birden olurdum öncesinde lekelenmem olacağı zaman baya kanlı lekelenmem olurdu o yüzden kafam karıştı
![]()
umarım inşallah:))O zaman doğru yoldasınız demektir, hayırlısı diyelimbu notlarınızı uygulamanıza da kaydedin. İleride hesap kitap yapmanız kolay olur. 14 yumurtlama ise 24 Kasım'a kadar adet olmazsanız ve testlerden negatif sonuç alırsanız hiç endişelenmeyin. Umarım sonrasında da adet olmazsınız tabii
![]()
hafif pembe akıntım geldi o yüzden merak etmiştim çok teşekkür ederim :)İlk hamile kaldığımda hiç yerleşme kanamam olmamıştı şiddeyli bir göğüş ağrısıyla başlafı belirtilerim ve yoğun beyaz kremsi bir akıntı