yerleşme kanaması ne zaman olur ve herkeste kesinlikle olur mu?

kavunicibaliikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
153
46
28
28
kızlar selam. yerleşme kanaması geçirenler ne zaman geçirdi ? ve herkeste kesinlikle yerleşme kanaması olacak diye bir durum var mı? internetten araştırdığımda görülmeyebilir de yazıyordu. siiznde fikirlerinizi tecrübelerinizi merak ettim. bilenler yazabilir mi :)

Ben hiç yaşamadım herhalde daha da olmaz ilk zamanlar oluyor diye biliyordum yoğun bir kaşık ağrısı yaşadım sadece hala da çok ayakta durunca yaşıyorum ama kanama hiç olmadı

Herkeste olacak diye bi şey yok hatta genellikle olmuyor. Kişi farketmiyor da olabilir tabii. Benim regl tarihimden 1 hafta önce açık kahverengi lekelenmem olmuştu çok az ve 1 kereye mahsus.

benimde 4-5 gündür kasık ağrım ve batması var böyle şiş hissediyorum biraz da hafif mide bulantım var bir de beyaz akıntım var günlerdir. adetime 4 gün var gebelikten şüpheleniyorum ama kanama olmadı henüz. yarın yani adetime 3 gün kala erken gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı sizce

Ben iğne ile yaptığım için de olabilir bilmiyorum adetime 3 gün kala normal kaset testle görmüştüm ama çatlatma iğnesi ile 14. Gundu o normal olan gebeliklerde genelde adetin gecmesini bekleyin diyorlar ama bilmiyorum ki

Merhaba bayanlar 29 ocakta idrar test yaptım negtaif
Daha sonra 7 Şubat'ta yaptım bir gece bir de sabh yaptim poztf çıktı ikisinde de
Bugünde 3.haftaya giriş yaptım lavaboya girdiğimde peçeteye açık pembe renginde az bir kanama geldi yerleşme kanaması olabiljr mi? Daha doktora gitmedim erken olduğu için.. bir iki hafta sonra gideceğim

Regl tarihiniz ne zaman ona yakın oluyormuş yerleşme kanamasi olanlarda öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…