Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabir ama tam kesin sonuç için test yapkizlar merhaba 40 gunde bir regl oluyorum bugun 21.gun tuvalette 2 3 damla kan farkettim kan renginde degil tam neyse yerlesme olabilir mi
iyi de daha cok erken 21. gun son reglimden korkuyorum acikcasi neden kanamam var diye hic erken regl olan biri degilimEvet olabir ama tam kesin sonuç için test yapBende adet geöti pembe leke geldi üstüne 5 gün adet olmadım. Oladar sevindim ki ama malesef hamile değilmişim. Bunun için test yapman daha iyi. İnşallah hamilesindir
![]()
Ben de sizinle aynı durumdayım. Bugün adetimin 19. günü ve hayatımda ilk defa böyle bir kanama yaşadım. Demin acilde kan testi yapıldı sonuç negatif. Acil doktoru bir an önce kadin doğum uzmanına gitmen gerekiyor dedi. Yarın doktora gideceğim endişeliyim umarım olumsuz birsey yoktur ikimiz için deiyi de daha cok erken 21. gun son reglimden korkuyorum acikcasi neden kanamam var diye hic erken regl olan biri degilim
Neden gitmeniz gerekiyor bisey dendi mi bende gideyim ona gore korkuyorum acikcasiBen de sizinle aynı durumdayım. Bugün adetimin 19. günü ve hayatımda ilk defa böyle bir kanama yaşadım. Demin acilde kan testi yapıldı sonuç negatif. Acil doktoru bir an önce kadin doğum uzmanına gitmen gerekiyor dedi. Yarın doktora gideceğim endişeliyim umarım olumsuz birsey yoktur ikimiz için de
Bu zaman aralığında yaşanan bir kanamanın normal olmadığını, kan testinin negatif olduğunu, enfeksiyon yada daha başka sebepler olabileceği ve alttan muayene olunması gerektiğini söyledi doktor. Ben de bunun üzerine endişelendim sabah direkt uzmana gideceğim.Neden gitmeniz gerekiyor bisey dendi mi bende gideyim ona gore korkuyorum acikcasi
Hamilelik olmuyormus yani bos yere sevindik deseneBu zaman aralığında yaşanan bir kanamanın normal olmadığını, kan testinin negatif olduğunu, enfeksiyon yada daha başka sebepler olabileceği ve alttan muayene olunması gerektiğini söyledi doktor. Ben de bunun üzerine endişelendim sabah direkt uzmana gideceğim.
Belki benim için öyledir, umarım siz güzel haberler alırsınızHamilelik olmuyormus yani bos yere sevindik desene
Bende aynı durumu yaşadım. Enfeksiyon çıktı malesefBu zaman aralığında yaşanan bir kanamanın normal olmadığını, kan testinin negatif olduğunu, enfeksiyon yada daha başka sebepler olabileceği ve alttan muayene olunması gerektiğini söyledi doktor. Ben de bunun üzerine endişelendim sabah direkt uzmana gideceğim.
ay umarim benim de oyle cikar bu ay hic hazir degildim enfeksiyon gibi zatenBende aynı durumu yaşadım. Enfeksiyon çıktı malesefOcak 12 de tekrar bir kadın doğuma gidecegim bu sefer ilaç tedavisine başlicaz. Ayrıdca benim prolaktin hormonu yüksek
Öyle deme kız olsun bebeşinay umarim benim de oyle cikar bu ay hic hazir degildim enfeksiyon gibi zaten
Ya ilac kullanıyorum diye bu ay tam erteleme karari almistik bi baktik belirtiler falan insallah senin olur yaÖyle deme kız olsun bebeşinbende istiyorum
Merhaba benimde adetime 3 gün var ama afedersiniz akıntım oldu. Bundan adetime 10 gün kala gögüsümde (hala devam ediyor) uclarında inanılmaz bir acı ve şişlik var. Halsizlik uyku hali.. Bebek istiyoruz. Normalde adetim düzenlidir. (Resim işin çok ama çoo özür dilerim ne yapacağımı bilemedim.Evet olabir ama tam kesin sonuç için test yapBende adet geöti pembe leke geldi üstüne 5 gün adet olmadım. Oladar sevindim ki ama malesef hamile değilmişim. Bunun için test yapman daha iyi. İnşallah hamilesindir
![]()
Hepimizin olsunYa ilac kullanıyorum diye bu ay tam erteleme karari almistik bi baktik belirtiler falan insallah senin olur ya
Neden özür diliyorsun sonuçta birbirimizi tanımıyoruz sıkıntı yokMerhaba benimde adetime 3 gün var ama afedersiniz akıntım oldu. Bundan adetime 10 gün kala gögüsümde (hala devam ediyor) uclarında inanılmaz bir acı ve şişlik var. Halsizlik uyku hali.. Bebek istiyoruz. Normalde adetim düzenlidir. (Resim işin çok ama çoo özür dilerim ne yapacağımı bilemedim.
Allah razı olsunNeden özür diliyorsun sonuçta birbirimizi tanımıyoruz sıkıntı yokAma hafif kahve renk akıntı inşallah hamilesindir
belirti gibi duruyor. Ama sarıyada kaçıyor enfeksiyonda olabilir
enn iyi sonuç testir canım. Eğer hamileysen kanda çıkar yada sabır et bekle adetin geçsin
dualarımız seninle sende bize dua et Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
![]()
Olsun inanın dualarımda bütün isteyenler. Ne belirtisi olabilir onu anlamadımNeden özür diliyorsun sonuçta birbirimizi tanımıyoruz sıkıntı yokAma hafif kahve renk akıntı inşallah hamilesindir
belirti gibi duruyor. Ama sarıyada kaçıyor enfeksiyonda olabilir
enn iyi sonuç testir canım. Eğer hamileysen kanda çıkar yada sabır et bekle adetin geçsin
dualarımız seninle sende bize dua et Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
![]()
Hamilelik belirtisi gibi duruyor. Ama enfeksiyon da olabilir çünkü bende var böyle katmer katmer akıyor tabiri caizse. En iyisi test yapmakAllah razı olsunvallahi bütün isteyenler hep dualarımda. Bide ben mayıs ayında kürtaj oldum bebeğim kalp ayışını duyamadık..rabbim kimseye yaşatmasın. O yüzden hayırlı bir yavrumuz olsun istiyorum ama korkuyorum. Bu arada ne belirtisi gibi duruyor anlamadım dedğinizi
İnşallah inşallah hamilesindir canımOlsun inanın dualarımda bütün isteyenler. Ne belirtisi olabilir onu anlamadım
Bakalım hayırlısıHamilelik belirtisi gibi duruyor. Ama enfeksiyon da olabilir çünkü bende var böyle katmer katmer akıyor tabiri caizse. En iyisi test yapmak