yerlesme kanamasi ne zaman olur

Bende aynı durumu yaşadım. Enfeksiyon çıktı malesef😞 Ocak 12 de tekrar bir kadın doğuma gidecegim bu sefer ilaç tedavisine başlicaz. Ayrıdca benim prolaktin hormonu yüksek
Prolaktin hormonu yüksek olunca ara kanamalar mı oluyor?

Neden özür diliyorsun sonuçta birbirimizi tanımıyoruz sıkıntı yok🥰 Ama hafif kahve renk akıntı inşallah hamilesindir 🤲🏻 belirti gibi duruyor. Ama sarıyada kaçıyor enfeksiyonda olabilir 🤔 enn iyi sonuç testir canım. Eğer hamileysen kanda çıkar yada sabır et bekle adetin geçsin🥰 dualarımız seninle sende bize dua et Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻
Sizde nasıl oldu kanama yam olarak? Bende benzer durumdayımda.

Düşük oluncada sık mı adet olunuyor bu durumda?
Bu ay 15 gün arayla adet oldum, bal tarçın çörek otu yemiştim belki etkisi olmuştur bilemedim.
Hamilelik durumun varmıydı? Böyle şeyleri yerken cinsel ilişkiye girmemn lazım. Bende farklı şyler denedim ama kesinlikle ilişkiye girmedim çünkü bebek oluşursa direk düşüge neden olur buna çok dikkat etmen lazım canım

Hamilelik durumun varmıydı? Böyle şeyleri yerken cinsel ilişkiye girmemn lazım. Bende farklı şyler denedim ama kesinlikle ilişkiye girmedim çünkü bebek oluşursa direk düşüge neden olur buna çok dikkat etmen lazım canım
Ama bebeğin oluşup oluşmadığını bilmiyoruz ki ilişkiye girmezsek bu seferde hamilelik oluşmaz, garip b durum yani.

Back
X