Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim se aynı aenin gibi oldu hamile olduğumu öğrendim biraz ajan bekle emin olmak için canım inşallah hayırlı haber alırsınArkadaşlar adetime 1hafta var sabah afedersiniz wcye gıttıgımde iç çamaşırımda cok az bı şekilde kahverengı lekelenmenın oldugunu farkettım ve bel ağrım cok var 1yıldır cocuk beklıyoruz bızde hamılemıyımdır sızce ?
Evde yapılan gebelik testini adetten iki gün önce yaptım dayanamayıpCanim öncelikle hayirli uğurlu olsun, sağlıkla gelsin insallah. Sana bir sorum olacak, o testi adetine kac gun kala yapmistin?
Evde yapılan gebelik testini adetten iki gün önce yaptım dayanamayıp
Benim yerleşme kanaması koyu kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve ben dayanamayıp adetten iki gün önce test yaptım silik çizgi olmuştu ama net sonuç için iki gün daha bekleyin inşallah olumlu sonuç alırsınızArkadaşlar merhaba. Adete iki gün var.Adete üç gün kala yani dün ovulasyon testi yaptım silik çizgi bile yoktu, bu sabah gebelik testi yaptım yine çizgi yok. Ama dün tam adet olacm derken cok cok hafif sarı, açık kahve gibi bi leke geldi peceteye sildiğimde. Sizce olur mu böyle bata iki gün kala testler negatif çıkar mı yerlesme kanaması olsa. Bir de yerlesme kanamasının rengi ve kıvamını tarif eder misiniz
Cevabınız için cok teşekkür ederimBenim yerleşme kanaması koyu kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve ben dayanamayıp adetten iki gün önce test yaptım silik çizgi olmuştu ama net sonuç için iki gün daha bekleyin inşallah olumlu sonuç alırsınız
Ben yerleşme kanaması yaşamadım. Herkeste olmayabiliyor ama olanlar kahverengi lekelenme diyor hepMerhaba hanımlar 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum 20 Ağustos’ta adet görmüştüm dün gece tırnak kadar koyu kahverengi lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama devamı olmadı daha yeni de aynı lekelenme olayı oldu acaba yerleşme kanaması mı yoksa adet mi olacağım bir çok kez test yapıp negatif sonucu alıp defalarca yıkıldığım için test yapmaya çok korkuyorum yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok çok çok sevinirim![]()
Merhabalar herkese. Bebişlerini bekleyen anneleri tebril ediyorum öncelikle, sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Ve evlat sahibi olmayı bekleyenler de tez vakitti bize de yaşatır inşallah Rabbim.
ben ağustos ayında 6+3 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu düşük yaşadım. Ardından içeride parça kaldığı için de kürtaj oldum. ekim’in 4’ünde adet oldum ve 9’unda bitti. Üç gün önce peçeteye çok hafif kahverengi bir akıntı geldi. Dün gece ise tuvalet sonrası peçeteye çok uçuk pembe bir akıntı geldi. Ve sabah çamaşırımda tırnaktan daha küçük kırmızımsı bir leke. Hamilelik belirtileri için çok mu erken bu belirtiler? Bu arada kasıklarım, göğüslerim ve belimde ağrım var.
Meraba bende bisey sormak istiyorum ben bu ay klomen kullandım ve şuan adetim gecikti normal de 21 kasım da adet olmam gerekiyordu sizce ilaç gecikme yapar mı iki gün once afesersiniz ama sümüksü bi şekilde az miktar kan geldi adet olacağim sandım ama olmadım dün de aynı şekilde yine cok az bi miktar kan geldi yine devamı yok hic bi şekilde ne bi adet belirtim ne de gebelik belirtisi var ümitlenmek istemiyorum açıkcası hüsrana ugramaktan korkuyorumEvet yasadm . Adet olcakmsm gibi aniden sancmda oluodu
Benim adetten önce oldu o yüzden çok kararsız kalmıştım ama çok şükür yerleşme kanamasıymış
nasıl bir kanamanız oldu ilk başta ?İnşallah yerleşme kanamasıdır ama değilsede üzülüp stres yapmayın sakın